Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USUSRET NEDJELJNOM KONCERTU

Članovi grupe Depeche Mode stigli u Zagreb

depeche
Foto: Željko Hladika/Pixsell
1/18
12.02.2010.
u 17:06

Pretpostavljalo se da će David Gahan (48), Martin Gore (49) i Andrew Fletcher (49) u našu zemlju stići u subotu, no sve su iznenadili ranijim dolaskom.

Ususret koncertu koji će u nedjelju na Dan zaljubljenih održati u Areni Zagreb, članovi britanske grupe Depeche Mode danas popodne su stigli u Zagreb. Iako svjetske zvijezde većinom doputuju u stranu zemlju u kojoj nastupaju najranije dan prije ili netom prije koncerta, popularni Britanci očito su poželjeli malo dulje uživati u Hrvatskoj.

Pretpostavljalo se da će David Gahan (48), Martin Gore (49) i Andrew Fletcher (49) u našu zemlju stići u subotu, no sve su iznenadili ranijim dolaskom.

Planetarno popularni trio u Zagrebu će uživati u masažama, sobi za treniranje i mediteranskoj hrani.

– Obvezno traže maserku i, najzanimljivije, da sve sobe budu zagrijane na 24 ˚C. Lokacija na kojoj će biti smješteni je tajna, a dečki su naručili i Mercedesove viano kombije, i to za svakog člana benda po jedan - otkrili su njihove želje organizatori koncerta Lupa promocija.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
19:41 12.02.2010.

Je, lokacija gdje ce biti smjesteni je jakooo tajna! Pa na slici se vidi da je to ulaz u Esplanadu!

VZ
veki_zg
14:34 13.02.2010.

jedva cekam.karta je u djepu XD

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije