Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Max City

Cinestar Pula otvorio svoja vrata i oduševio prisutne

CineStar Pula
Foto: Željko Vidinović
1/4
08.11.2018.
u 10:06

Samo danas, na dan otvorenja, 1+1 ulaznica gratis

Sinoć je u Puli, gradu filma, CineStar konačno otvorio svoja vrata, u sklopu novootvorenog shopping centra Max City. Oduševljeni Puljani su do posljednjeg mjesta ispunili kino gdje su nakon svečanog otvorenja uživali u jednom od trenutno najgledanijih filmova – 'Bohemian rhapsody'. Prije filmske projekcije okupljene je pozdravio predsjednik uprave Blitz-CineStara, Hrvoje Krstulović, koji je tom prilikom izjavio: „Zadovoljni smo da je naše 15. kino u Hrvatskoj, inače rezultat 15. godišnjeg investicijskog ciklusa Blitz-CineStara, baš u Puli i hvala vam na lijepom dočeku. Pula je grad filma i kulture te ćemo sigurno otvaranjem ovog modernog kina obogatiti ponudu kulture, ali i zabave u gradu. Vjerujemo da je ovo početak jednog divnog prijateljstva CineStara i građana Pule, kao što je u svakom gradu gdje otvorimo kino“.

Foto: Željko Vidinović

Sinoćnjem svečanom otvorenju CineStara nazočili su i članovi Uprave Blitz-CineStara, Hans-Heinrich Kieft te Jadranka Islamović, u ime premijera Republike Hrvatske - Ivan Bubić, državni tajnik iz Središnjeg državnog ureda za središnju javnu nabavu te mnogi drugi viđeniji Puljani, koji su uživali u društvu poznatih Zvjezdica, CineStarovih maskota.

CineStar u Puli otvorio je ukupno tri kino dvorane, što ga čini najvećim kinom u Istri koje će ponuditi najveći izbor filmova u svakom trenutku. Kino je u potpunosti opremljeno Barco laserskim projektorima, a sve dvorane opremljene su vrhunskom laserskom tehnologijom i gledateljima će osigurati pravi užitak gledanja filma na wall-to-wall platnima, uz laserske projektore i JBL i Crown zvučni sustav. Potpuna digitalizacija omogućila je da se udovolji i najzahtjevnijim ljubiteljima kina. Oni željni nove dimenzije zabave, moći će se upustiti u RealD 3D pustolovinu ili se prepustiti ekstremnom doživljaju filma uz eXtreme – CineStarov specijalan format koji gledatelju garantira doživljaj filma na većem platnu uz jači zvuk i jači doživljaj, naravno uz laserske projekcije, ali i najudobnija kožne i pomična sjedala, od kojih su za izdvojiti specijalno dizajnirana VIP Relax sjedala. Ta sjedala pružaju dodatnu udobnost, više prostora, pomična su te obično pozicionirana u najbolje područje gledanja svake dvorane. Osim mjesta za odlaganje pica, imaju i mali stolić te USB charger za mobitel.

Foto: Željko Vidinović

Pula je dobila moderno i tehnološki superiorno kino, prvo s pet zvjezdica u Istri, koje krasi jedinstvena arhitektura, najbolji komfor te sofisticirani interijer.

Samo danas, 8. studenog, CineStar je na prvi radni dan ponudio akciju 1+1 ulaznica gratis, kako bi svi koji žele mogli povoljnije uživati u najvećim filmskim hitovima poput 'Overlord', 'Bohemian rhapsody', 'Zvijezda je rođena' i  'Orašar i četiri kraljevstva', a ulaznice je moguće kupiti on line kao i na blagajnama CineStar Pula u Max Cityu.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije