Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVA MAJKA, TAKVA KĆI

Cindy Crawford zbunila fanove: 'Izgledate poput blizanki'

Foto: IPA/PIXSELL
1/13
22.11.2017.
u 11:42

"Školske fotografije – nekad i sad", napisala je Cindy pokraj fotografija, a neki fanovi su komentirali kako sad izgleda bolje nego prije, iako se radilo o različitim osobama.

Cindy Crawford (51) novom fotografijom na Instagramu još je jednom pokazala kako je njena kći Kaia Gerber (16) prava kopija svoje majke. Cindy je objavila svoju i Kainu fotografiju iz školskih dana, a mnogi fanovi prvo uopće nisu shvatili da je na jednoj fotografiji Kaia.

 

School pics, now and then.

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

"Školske fotografije – nekad i sad", napisala je Cindy pokraj fotografija, a neki fanovi su komentirali kako sad izgleda bolje nego prije, iako se radilo o različitim osobama. Nakon što su shvatili da je na prvoj fotografiji Kaia, napisali su kako izgleda kao Cindyn klon.

Inače, Kaia se također bavi modelingom, a rekla je kako joj majka često daje savjete te da znaju posuđivati odjeću jedna od druge.

 

Current mood 😛#spaday

A post shared by Hung Vanngo (@hungvanngo) on

– Majka me naučila da budem ljubazna prema svima. Svi s kojima sam radila rekli su kako je ona najprofesionalnija osoba s kojomk su ikada surađivali. Nadam se da će tako govoriti i za mene – rekla je Kaia.

VIDEO: Bile su najljepše glumice Hollywooda i onda su lice uništile botoksom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije