Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mamin savjet

Cindy Crawford kćeri poručila: Jedi dok možeš, moda je okrutna

cindy
Foto: GPTCW/Press Association/PIXSELL
26.09.2015.
u 18:21

Cindy, koja je 90-ih bila u samom vrhu modne scene, u veljači će navršiti 50 godina, a sva sjećanja objavit će u knjizi memoara koja izlazi 29. rujna pod naslovom ‘Becoming’

Dugonoga Cindy Crawford nije zaboravila svoj posao pa je i u 49. godini zasjala na naslovnici magazina Edit, a u velikom intervjuu za taj časopis otkrila je i niz detalja iz svog života bogatog dogodovštinama iz svijeta mode, ali se i osvrnula na zahtjeve modne industrije danas. Posebno jer je u modu polako ušla i njezina 14-godišnja kći Kaia Gerber.

– Prevelik je pritisak koji se danas vrši na mlade djevojke. Svi od njih zahtijevaju da budu izuzetno mršave. Zabrinjava me to. Najviše zato što ni ja nisam bila prirodna mršavica, već žena s oblinama pa očekujem da će se tako razvijati i tijelo moje kćeri i da bi je zbog toga mogli izgurati iz mode – kazala je Cindy pa dodala da zato ima odličan savjet za svoju kćer.

– Stalno joj govorim da jede ugljikohidrate dok još može. Zapravo, savjetujem joj da jede zdravo i što god poželi, bez obzira na to kako joj to utjecalo na figuru. Ohrabrujem je da cijeni sebe i svoje tijelo onakvo kakvo jest. Ni ja nikad nisam bila tipična mršavica i to me nije spriječilo da ostvarim uspješnu karijeru – podijelila je svoje majčinsko iskustvo manekenka.

Cindy, koja je 90-ih bila u samom vrhu modne scene, u veljači će navršiti 50 godina, a sva sjećanja objavit će u knjizi memoara koja izlazi 29. rujna pod naslovom ‘Becoming’.

>> Slavni glumac upao u kadar i pokvario romantičan selfie supružnika

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije