Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema drugih opcija

Poznata manekenka pokušava spasiti karijeru i reputaciju, spremna je sve ispričati kod Oprah

Chrissy Teigen
Foto: Screenshot
1/9
19.06.2021.
u 21:45

Manekenka Chrissy Teigen intervju želi dati isključivo Oprah, jer misli da je to jedini način da spasi karijeru i da joj svijet oprosti.

Model Chrissy Teigen želi dati intervju slavnoj voditeljici Oprah Winfrey kako bi se ispričala svima koje je zlostavljala. Izvor blizak manekenki otkrio je da je ona trenutno u pregovorima s voditeljicom te da želi baš poput Meghan Markle iznijeti svoju stranu priče i pravu istinu."Chrissy je borac i vjeruje da bi se na taj način mogla izvući iz svega ovoga", dodao je izvor. Otkrio je još i kako najutjecajniji svjetski mediji su Teigen ponudili milijune da im da intervju, ali ona želi istinu otkriti baš Oprah. "Ako Oprah oprosti Chrissy, znači da će joj i svijet oprostiti", smatra izvor. Teigen se nada i da bi joj taj intervju mogao pomoći spasiti reputaciju i karijeru.

Podsjetimo, ova je manekenka nedavno došla u središte skandala nakon što je na društvenim mrežama javno priznala kako se srami svojih podlih tvitova iz prošlosti. Ona je brojnim poznatima, među kojima i reality zvijezdi Courtney Stodden 2011. slala niz podlih tvitova poput: 'Mrzim te', 'Idi na spavanje zauvijek' i 'Jedva čekam da umreš'. Njezine žrtve bile su i Lindsay Lohan, Sarah Palin, Avril Lavigne, Mariah Carey i Farrah Abraham. Teigen ističe da žali zbog svojih postupaka te da je u procesu privatnog obraćanja ljudima koje je uvrijedila tijekom godina. Istaknula je i da je bila nesigurna i nezrela te da je osjećala da mora impresionirati druge. "Otvorila sam Twitter kako bih privukla pažnju i pokazala ono za što sam u to vrijeme vjerovala da je sirov, pametan i bezopasan humor", rekla je te dodala da je mislila da će je to učiniti kulericom. Dodala je i da zna da nema opravdanja za takvo ponašanje, ali da ona više nije ta osoba.

VIDEO Mia Begović vodu iz bazena prolijeva u Mrežnicu

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije