Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TV legende

Šprajc na kavi s kolegom s konkurentske televizije: 240 kilograma čistog šarma i sedam stentova

Zoran Šprajc
Foto: Instagram
1/8
19.06.2021.
u 12:00

Sudeći po komentarima ispod fotografije pratitelji Zorana Šprajca jednako simpatiziraju i njegovog kolegu i poručili su im da su super.

U poslu su RTL-ovac Zoran Šprajc i Andrija Jarak s Nove TV jedan drugom konkurencija, ali izvan posla su dobri prijatelji pa je Šprajc na Instagramu fotografijom zabilježio njihovo nedavno druženje na kavi i napisao: 240 kilograma čistog šarma i sedam stentova. Sudeći po komentarima ispod fotografije pratitelji Zorana Šprajca jednako simpatiziraju i njegovog kolegu i poručili su im da su super.

- Legende. Super ste obojica. Kraljevi - poručili su im obožavatelji.Voditelju i uredniku RTL Direkta prošle godine u studenom ugrađen je stent u KB Merkur, a on se odmah nakon zahvata javio na društvenim mrežama i otkrio kako je sve prošlo odlično. Prije dvije godine Šprajc je doživio infarkt i tada mu je ugrađen stent, a prvi blaži infarkt je imao prije osam godina. Tada je, kazao je, imao strašnu bol u prsima, a pomoć mu je pružena u KB Dubrava, gdje su mu liječnici ugradili stent.

Foto: Instagram

- Sredili su me, zakrpali i sad je sve u najboljem redu. Nikad nemojte misliti da ste pametniji od svog tijela. I kad vam kaže dosta, vjerujte mu da je dosta. Ali i za takve gluhane ima nade. Ako dođu do dobre ekipe kao ja sigurno će im spasiti život - napisao je tada Šprajc na svom Facebook profilu.

VIDEO Snimka pobudila sumnju da Mija Begović vodu iz bazena pušta u Mrežnicu, glumica nam to demantira

 

Komentara 5

ON
Onako
12:44 19.06.2021.

Neće ni ovaj kafić dugo, Andrija mu je ispred vrata, a Šprajc ima odjavnu temu

PO
polifonije
12:33 19.06.2021.

Jovnović je teška bitanga kao i brojni slični što dokazuje da mi nemamo hrvatske ni slobodne medije, već jugo srpske.

MP
Mali Pero
12:27 19.06.2021.

A kak je opal ??? Nigdje nitko o tome. Da nije bio na nekom PODKASTU ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije