Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
50 tisuća funti

Cheryl Cole pijana u Las Vegasu proslavila rođendan

cheryl cole
Foto: Twitter
1/3
01.07.2013.
u 15:49

Cheryl Cole, jedna od najljepših žena svijeta i bivša supruga nogometaša Ashleyja, proslavila je ovog vikenda svoj 30. rođendan u Las Vegasu.

Cheryl Cole, jedna od najljepših žena svijeta i bivša supruga nogometaša Ashleyja Colea, proslavila je ovog vikenda svoj 30. rođendan u Las Vegasu. Na razuzdanoj zabavi Cheryl su se pridružile prijateljice Nicole Roberts i Kimberley Walsh te dečko Tre Holloway.

Nakon nekoliko sati zabavljanja uz votku i Red Bull, ekipa je prilegla u separeu, a fotografija je osvanula na Twitteru. Na zabavu je lijepa pjevačica potrošila 50 tisuća funti, a isplanirala ju je s dečkom. Na Twitteru se, dan nakon divljeg tuluma, zahvalila svima na čestitkama.

>>Izgledam si užasno ružno dok vježbam, ne želim se snimati

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije