Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova ikona akcijskih filmova

Charlize kao ženski nemilosrdni John Wick u ljetnom blockbusteru Atomska plavuša

Atomska plavuša
Foto: Promo
16.08.2017.
u 11:37

Kritika s oduševljenjem komentira film kakav već dugo nismo imali prilike vidjeti i senzaciju Charlize Theron

Glumica koja je još u 'Pobješnjelom Maxu: Divlja cesta' pokazala da joj akcijske uloge dobro leže još jednom će nam pokazati kako se odlično snalazi u adrenalinom nabijenim scenama.

I Lorraine Borughton, novi lik oskarovke Charlize Theron, jednako je nemilosrdna zbog čega je mnogi uspoređuju s popularnim akcijskim likovima poput Jamesa Bonda, Bournea i Johna Wicka. Agentica Lorraine je glavni dragulj tajne službe njenog veličanstva. Ona je istovremeno savršeni špijun, oličenje senzualnosti i ubojita sila i spremna je upotrijebiti svoje sposobnosti kako bi ostala živa na nemogućim misijama. Agentica MI6 odlazi u Berlin za vrijeme Hladnog rata, netom prije rušenja Berlinskog zida, kako bi razotkrila špijunski lanac koji je odgovoran za smrt tajnog agenta, koji joj i nije tako nepoznat. Mora se udružiti s njemačkim agentom kojeg glumi James McAvoy, dok su John Goodman i Toby Jones njezini nadređeni.

Kritika s oduševljenjem komentira film kakav već dugo nismo imali prilike vidjeti i senzaciju Charlize Theron:

"Nova ikona akcijskih filmova je rođena" The Daily Telegraph
"Dođi zbog Theron, ostani zbog najboljih akcijskih scena ikad snimljenih" Cinema Runner

Charlize Theron je nadmoćna, odvažna i 'badass' kao Bourne“ – Culture Scrypt

Žestoki spoj uglađene akcije, oštre seksualnosti i očaravajućeg stila, film Atomska plavuša režirao je David Leitch, koji je bio surežiser na filmu John Wick, a sljedeći projekt mu je nastavak Deadpoola. Ovoga puta ratobornu glavnu ulogu u njegovom filmu odigrat će žena. Scenarij filma potpisuje Kurt Johnstad i to kao adaptaciju grafičkog romana  “The Coldest City” Antonyja Johnstona. Uz izvrsnu Charlize Theron, u filmu se pojavljuju i John Goodman (Kong: Otok lubanja, Valerian i grad tisuću planeta, Transformers: Posljednji vitez), James McAvoy (Podvojen; X-MEN: Apokalipsa, Dani buduće prošlosti i Prva generacija), Sofia Boutella (Mumija, Kingsman: Tajna služba, Zvjezdane staze: S one strane) i Toby Jones (Igre gladi: Šojka rugalica 2. dio; Igre gladi: Plamen; Dečko, dama, kralj, špijun).
Trailer blockbustera već je oduševio publiku akcijskim scenama, a film, u distribuciji Blitza, možete pogledati od 17.8. u svim CineStar kinima i to u najboljim formatima: IMAX i 4DX.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije