Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLUMAC

Charlie Sheen više ne mora plaćati alimentaciju za svoje kćeri: 'Mislim da je današnja odluka izuzetno poštena'

Charlie Sheen
Foto: IPA/PIXSELL
1/7
07.10.2021.
u 22:15

Glumac je zahtjev podnio u prosincu 2019. godine. Njegova bivša supruga za vrijeme procesa nije imala nikakve dokumente kojima bi mu se mogla suprotstaviti. Istaknuto je i da je glumac skrbnik svoje djece od travnja.

Popularni glumac Charlie Sheen (56) više ne mora plaćati alimentaciju bivšoj supruzi, glumici Denise Richards (50). Naime, glumcu je odobren prekid plaćanja alimentacije za svoje malodobne kćeri Sam (17) i Lolu (16) koji je krenuo vrijediti od te minute. "Mislim da je današnja odluka izuzetno poštena", rekao je glumac nakon što je izašao iz sudnice, a prenio Page Six.

Glumac je zahtjev podnio u prosincu 2019. godine. Njegova bivša supruga za vrijeme procesa nije imala nikakve dokumente kojima bi mu se mogla suprotstaviti. Istaknuto je i da je glumac skrbnik svoje djece od travnja

Glumčeva bivša supruga nije bila prisutna na sudu, jer radi izvan zemlje. Bliska osoba tvrdi da Richards nije bila obaviještena o datumu rasprave te da je Sheen cijelo vrijeme tajio datum. Razlog za takvo njegovo ponašanje jest to što nije želio da alimentacija koju plaća za drugu svoju djecu utječe na ovaj slučaj. Neki bliski ljudi tvrde i da glumac alimentaciju Denise nije platio barem četiri godine

Inače, glumac i glumica bili su u braku duge četiri godine, od 2002. godine do 2006. Glumcu Sam i Lola nisu jedina djeca. Naime, on ima i blizance Boba i Maxa (12) s bivšom suprugom Brooke Mueller i stariju kćer Cassandru Estevez (36) s Paulom Profit.

Podsjetimo, starija kćer Sam prošlog mjeseca na svojem je TikToku podijelila objavu u kojoj je iznijela optužbe protiv svoje majke i očuha Aarona Phypersa. Svoj život u kućanstvu s njima tinejdžerica je opisala kao pakao. "Prije godinu dana: zaglavljena u nasilnom kućanstvu, mrzila sam samu sebe, danima nisam jela ni spavala, bila sam depresivna, mrzila školu", rekla je Sam u tom videu te dodala da se sad odselila, doživjela duhovno buđenje, ima dvije mačke, sretno je slobodna, voli sebe te je odustala od srednje škole. Sam se tada odselila od svoje majke te se pretpostavlja da živi kod oca. Osoba bliska glumici rekla je da ona nije kriva za iseljenje svoje kćeri."Denise je postavila normalna pravila koja bi postavio svaki roditelj. Ona je mama i postoje pravila. Sam ih nije htjela slijediti. Charlie nije podržavao provedbu Denisenih pravila. On ima drugačiji pristup roditeljstvu i Sam je odlučila živjeti s njim. Denise jako voli kćer i tužna je zbog ove situacije", kazala je. Mlađa kćer Lola živi malo s majkom, malo s ocem i sestrom te za nju ne postoje problemi oko pravila.

VIDEO Petar Grašo nakon prekida s Danijelom ljubi 15 godina mlađu Hanu Huljić

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije