Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKANDALOZNI TWEET

Charlie Sheen moli Boga za Trumpovu smrt

charlie sheen
Foto: Press Association/Pixsell
1/5
29.12.2016.
u 12:45

Objava je neke od njegovih pratitelja nasmijala, no bilo je puno više onih koji su mu to zamjerili i poručili kako se može ne slagati s njegovom politikom, no da ne može nikome željeti smrt

Glumac Charlie Sheen svojim ponašanjem često skandalizira javnost. Posljednji u nizu njegovih ispada zabilježen je na Twitteru. Dok svijet jedva čeka da kobna 2016. godina, koja je odnijela puno poznatih glumaca i glazbenika, čim prije prođe, Sheen navija da još netko umre.

Dodao i srednji prst

U posljednjem je tweetu tako napisao: "Dragi Bože, Trump idući, molim", a uz to je objavio i emoji srednjeg prsta, čime je dodatno dao do znanja što misli o američkom predsjedniku.

Objava je neke od njegovih pratitelja nasmijala, no bilo je puno više onih koji su mu to zamjerili i poručili kako se može ne slagati s njegovom politikom, no da ne može nikome željeti smrt.

Sheenova skandalozna objava mogla bi mu na kraju godine na vrata dovesti i tajnu službu ako se njegova želja shvati ozbiljno.

 

>>Charlie Sheen i dalje tulumari u svom stilu: 'Uzeo nekoliko tableta i zalio ih votkom'

Ključne riječi

Komentara 5

OB
ObrenM
13:11 29.12.2016.

Bog je pravedan.Ne postoji mogucnost da uslisi zelju za neciju smrt.Mozda procitamo da "casni" glumac uskoro nije medju nama.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
13:52 29.12.2016.

opet milla...nevjerovatno kako ovi muslimani ne prihvacaju zelju ogromne vecine USA naroda da im D. Trump bude predsjednik, vec samo pisu o minornim pokusajima manjina koje ce napokon izgubiti prava koja su nezasluzeno dobile?

CU
cungalunga
13:41 29.12.2016.

Samir Milla nam objavljuje želje teškog narkomana i degenerika koji želi smrt najmoćnijem čovjeku svijeta koji je pošteno pobijedio na izborima dok su zatrovani mediji širili mržnju i laži u dosad nezapamćenim razmjerima. Možda Samir priželjkuje isto što i dotični ovisnik? Jer liberali smiju zazivati nečiju smrt ali pritom im smeta ZDS na ploči u Jasenovcu. Ima li kraja vašem licemjerju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije