Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prava drama

Četverogodišnja glumičina kći hitno prevezena u bolnicu!

Foto: PA/Pixsell
1/3
23.08.2019.
u 23:36

Američka glumica Kristen Bell doživjela je pravu dramu.

Kristen Bell koju smo vidjeli u serijama "Veronica Mars" i "The good place" na Instagramu je obavijestila svoje fanove o drami koju je proživjela s kćerkicom Deltom.

Naime, malena četverogodišnjakinja hitno je završila u bolnici nakon što si je autom priklještila srednji prst desne ruke. Brza reakcija brižnih liječnika spasila je djevojčicin prst.

- Naš prvi posjet bolnici. Jako sam zahvalna divnom liječničkom timu, koji je mojoj kćeri sve objasnio kako bi je bilo što manje strah. Zahvaljujući njihovoj sručnosti, obje smo se osjećale u sigurnim rukama i sve je prošlo u najboljem mogućem redu - napisala je glumica na svom Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

First emergency room visit. One hairline fracture and a finger smushed so hard in the door it popped like a jelly donut. Thank you so much to @childrensla for the amazing care, thank u Dr. Olsen, and Sonia our child life specialist. Did you know that when you enter the emergency room at @childrensla you immediately get a "Child Life Specialist" trained to make sure your child knows what happening? And to make sure you understand all of what's happening and your choices? It made us feel so safe. And @childrensla follows up the next day with a phone call to make sure all is well after the trauma. Excellent care all around. Thank you to all who helped my baby. (Ps I'm not attaching a pic of the finger because there was literally burger popping out all over and it as pretty gross.)

A post shared by kristen bell (@kristenanniebell) on

Osim djevojčice Delte, Kristen i njezin suprug Dax roditelji su šestogodišnje djevojčice Lincoln. Par se vjenčao 2013. nakon četiri godine zaruka, a svoje vjenčanje podredili su legalizaciji istospolnih brakova u Kaliforniji.

- Još uvijek sam pod dojmom i uzbuđena. Učinili smo to, sad ga i službeno mogu zvati svojim suprugom, što je doista divno. No sve ostalo je isto kao i prije - rekla je tada za People Kristen. nakon što je zakon o istospolnim brakovima u Kaliforniji odobren u lipnju te godine.
 

Ključne riječi

Komentara 1

OB
ObrenM
09:39 24.08.2019.

Dali mala nakon toga ima redovitu stolicu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije