Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teški dani

Ćetkoviću umrla majka, otac mu je u bolnici, a zaražena je i supruga koja nije mogla na sprovod

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/6
10.03.2021.
u 15:12

Svoj majku pjevač je ispratio na vječni počinak 8. ožujka na svoj rođendan, a zbog zaraze uz njega nije mogla biti supruga. Shrvani pjevač nije imao snage komentirati nevolje koje su ga zadesile.

Popularni crnogorski pjevač Sergej Ćetković trenutno prolazi kroz težak životni period. Od posljedica koronavirusa prije nekoliko dana preminula mu je majka Dragica Beba Ćetković (68). No da nevolja bude još i veća koronom je zaražen i njegov otac Slobodan koji je također hospitaliziran, a pozitivna je i njegova supruga Kristina.

Svoj majku pjevač je ispratio na vječni počinak 8. ožujka na svoj rođendan, a zbog zaraze uz njega nije mogla biti supruga. Shrvani pjevač nije imao snage komentirati nevolje koje su ga zadesile.

"Nemam nikakve izjave, niti sam spreman za bilo kakvu izjavu... Hvala najljepša", rekao je pjevač kratko za srpske medije. Prije godinu dana medijima je kazao i kako se ne boji zaraze.

Inače, njegova majka Dragica je po zanimanju bila farmaceut, a otac Slobodan je bio poznat kao uspješan vozač relija koji je bio prvak bivše Jugoslavije te osvajač Kupa Jadrana.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
16:07 10.03.2021.

O majko moja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije