Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznio mišljenje

Cetinski o Aleksandri Prijović: 'Moramo imati svoj kvalitetan odgovor i potruditi se da i mi imamo pet Arena'

Zagreb: Tony Cetinski nastupao s grupom Emanuel na koncertu "Progledaj srcem"
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/19
17.11.2023.
u 15:00

Tony Cetinski ovom prilikom osvrnuo se i na činjenicu da je pjevačica Aleksandra Prijović rasprodala pet koncerata u Areni Zagreb.

Tony Cetinski održao je koncert u Trogiru, a tom prilikom podijelio je i neka svoja razmišljanja te detalje iz privatnog života. Cetinski iduće godine slavi 10. godišnjicu braka sa suprugom Dubravkom. Mnogi se sjećaju kako je ovaj par podijelio vijest o tome da je Dubravka prije četiri godine doživjela moždani udar. Bolne trenutke su molitvom i ljubavi pretvorili u iskustvo kojim žele pomoći drugima koji se nađu u sličnoj teškoj situaciji.

– Kad ti osjećaš suprugu i ona tebe kao dvije kolone koje drže tu voltu koja bi se nazvala životom. Naravno da život ima uspona i padova, ali kad ste cijelo vrijeme u takvoj vezi i kad imate tako veliku podršku i poštovanje jedno prema drugome, onda je sve nekako lakše – rekao je Cetinski za Dnevnik.hr

Dodaje i da je njihov život nabolje promijenilo i preseljenje na selo – u Istru. 

VEZANI ČLANCI:

– Selo je fenomenalno. Na selu se čovjek odmori, nakon tri dana već imaš pune baterije i ideš opet među ljude. Dobro je imati neki odmak za bijeg od vreve – rekao je Cetinski koji je prije dvije godine postao djed. Njegov sin Christian iz prvog braka živi u Berlinu, a dobio je djevojčicu Elenu. 

Tony ima spreman i novi album, a novi singl i spot uskoro bi trebao ugledati svjetlo dana. Cetinski se osvrnuo i na činjenicu da je pjevačica Aleksandra Prijović rasprodala pet koncerata u Areni Zagreb. 

– Ma možemo samo čestitati curi i poželjeti joj da je zdravlje posluži i da odradi tih pet arena. Moramo imati svoj kvalitetan odgovor u smislu kvalitetne glazbe i potrudit se da i mi imamo pet arena – rekao je mnogima omiljeni glazbenik. 

VIDEO Nives Celzijus o odnosu s Dinom Drpićem: 'Ne plaća alimentaciju jer ne radi, napali su me zbog toga'

Komentara 9

Avatar Asterix
Asterix
16:23 17.11.2023.

Dok smo bili drugovi bili smo rokeri, od kada smo gospoda postali smo cajkaši. Nije da nas nema rokera ali izgleda da smo u manjini. Sada smo gospoda stari rokeri.

Avatar film
film
20:56 17.11.2023.

sve to možemo zahvaliti ivi josipoviću i zampu...

EL
Ell
07:08 18.11.2023.

Zašto se toliko reklamira i propagira istočnjačka glazba ??????????????????????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije