Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pOBJEDA VOJVOTKINJE

Časopis koji je objavio fotografije Kate u toplesu mora joj isplatiti odštetu

Foto: Profimedia
1/5
21.09.2018.
u 08:21

Sud u Versaillesu potvrdio je presudu izrečenu glavnoj urednici lista i direktoru Mondadari grupe, u čijem je vlasništvu Closer, koji su odgovorni za taj incident i moraju platiti 45.000 eura svaki.

Francuskom časopisu Closeru odbijena je žalba na presudu kojom je osuđen na veliku novčanu kaznu zbog objave fotografija u toplesu Kate Middleton, vojvotkinje od Cambridgea.

Sud u Versaillesu potvrdio je presudu izrečenu glavnoj urednici lista i direktoru Mondadari grupe, u čijem je vlasništvu Closer, koji su odgovorni za taj incident i moraju platiti 45.000 eura svaki.

Dvojica fotografa također su kažnjena s po 10.000 eura svaki, iako je pola iznosa uvjetno. Suci su također potvrdili da će četvero optuženih morati ukupno platiti 100.000 eura odštete Kate i njezinu suprugu, princu Williamu.

Closer je u rujnu 2012. objavio fotografije koje prikazuju Kate i Williama kako se sunčaju na terasi luksuznog imanja u Luberonu na jugu Francuske.

Vojvotkinja je u toplesu. Ubrzo nakon njihove objave Kate i William izborili su zabranu njihova ustupanja i daljnjeg objavljivanja te tužili list sudu. 

Ključne riječi

Komentara 5

BS
@bserver
08:52 21.09.2018.

ako je bila u toplesu, nije se skrivala. Gdje je tu povreda privatnosti? Po čemu njene sise vrijede takvo bogatstvo u očima suda? Ne izgledaju nešto..

NE
neda123
08:52 21.09.2018.

lijepa žena, ali za moj ukus gornji dio oblina se istopio....

DO
domxerex
09:02 21.09.2018.

Koliko se iz priloženog vidi baš i nisu imali što od toplesa za pokazati jer cura gotovo da nema grudi. Mnogi malo deblji muški ima veće grudi nego ona. Cura ima zgođušnu faci ali ni sisa a ni guzova bašš i nema. Nije da volim tuljane i kitove ali ono je ipak premalo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije