Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Debbie je samo željela biti sa Carrie"

Carrie Fisher i Debbie Reynolds bit će pokopane zajedno

Debbie Reynolds i Carrie Fisher
Foto: Reuters/PIXSELL
31.12.2016.
u 10:25

Todd Fisher rekao je za emisiju televizijske kuće ABC u petak da njegova majka nije umrla jer joj se slomilo srce od tuge za kćerkom. Umrla je jer je naprosto željela biti s njom, kazao je.

Za Debbie Reynolds i Carrie Fisher bit će organizirana zajednička komemoracija, a majka i kći potom će biti pokopane jedna uz drugu, nakon što su umrle s razmakom od jednog dana ovaj tjedan u Los Angelesu, objavila je u petak obitelj.

Todd Fisher, sin Debbie Reynolds i mlađi brat Carrie, rekao je da će njihovo idealno posljednje počivalište biti groblje Forest Lawn Memorial Park u Hollywoodu.

Reynolds koja je pjevala i plesala u "Pjevajmo na kiši" doživjela je u srijedu moždani udar i preminula u dobi od 84 godine.

Njezina kći, Carrie Fisher, najpoznatija kao princeza Leia iz "Ratova zvijezda" preminula je dan ranije, u utorak, četiri dana nakon što je doživjela srčani udar na letu iz Engleske. Umrla je u dobi od 60 godina.

Todd Fisher rekao je za emisiju televizijske kuće ABC u petak da njegova majka nije umrla jer joj se slomilo srce od tuge za kćerkom. Umrla je jer je naprosto željela biti s njom, kazao je.

"Ona uopće nije bila neutješna.. samo je rekla kako nije uspjela vidjeti Carrie po povratku iz Londona", ispričao je Todd i dodao: "Ona je potom rekla da želi biti s Carrie. Točno tim riječima. Za petnaest  minuta od tog razgovora ugasila se, unutar trideset minuta više je nije bilo".  

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar meritokracija
meritokracija
22:23 01.01.2017.

Koliko je nevjerojatan duh čovjeka i međusobna povezanost. Tako su muž i žena u mom susjedstvu umrli u razmaku od par sati. Još su nevjerojatnije, odnosno moćne zadnje riječi majke da želi biti sa kćerkom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije