Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Carrie Fisher i Debbie Reynolds bit će pokopane zajedno

Todd Fisher rekao je za emisiju televizijske kuće ABC u petak da njegova majka nije umrla jer joj se slomilo srce od tuge za kćerkom. Umrla je jer je naprosto željela biti s njom, kazao je.
31. prosinca 2016. u 10:25 1 komentara 1378 prikaza
Debbie Reynolds i Carrie Fisher
Foto: Reuters/PIXSELL

Za Debbie Reynolds i Carrie Fisher bit će organizirana zajednička komemoracija, a majka i kći potom će biti pokopane jedna uz drugu, nakon što su umrle s razmakom od jednog dana ovaj tjedan u Los Angelesu, objavila je u petak obitelj.

Todd Fisher, sin Debbie Reynolds i mlađi brat Carrie, rekao je da će njihovo idealno posljednje počivalište biti groblje Forest Lawn Memorial Park u Hollywoodu.

Reynolds koja je pjevala i plesala u "Pjevajmo na kiši" doživjela je u srijedu moždani udar i preminula u dobi od 84 godine.

leia Iskrena i duhovita U posljednjem intervju Carrie Fisher otkrila što misli o smrti

Njezina kći, Carrie Fisher, najpoznatija kao princeza Leia iz "Ratova zvijezda" preminula je dan ranije, u utorak, četiri dana nakon što je doživjela srčani udar na letu iz Engleske. Umrla je u dobi od 60 godina.

Todd Fisher rekao je za emisiju televizijske kuće ABC u petak da njegova majka nije umrla jer joj se slomilo srce od tuge za kćerkom. Umrla je jer je naprosto željela biti s njom, kazao je.

"Ona uopće nije bila neutješna.. samo je rekla kako nije uspjela vidjeti Carrie po povratku iz Londona", ispričao je Todd i dodao: "Ona je potom rekla da želi biti s Carrie. Točno tim riječima. Za petnaest  minuta od tog razgovora ugasila se, unutar trideset minuta više je nije bilo".  

VIDEO
Zadrani veslali i snimali se dronom, ostali u šoku kada su vidjeli što je ispod njih
Ranoranilac ili noćna ptica?
Noćna sova - Kako večernji tip ljudi preživljava u jutarnjem svijetu?
  • Avatar meritokracija
    meritokracija:

    Koliko je nevjerojatan duh čovjeka i međusobna povezanost. Tako su muž i žena u mom susjedstvu umrli u razmaku od par sati. Još su nevjerojatnije, odnosno moćne zadnje riječi majke da želi biti sa kćerkom.