Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskrena i duhovita

U posljednjem intervju Carrie Fisher otkrila što misli o smrti

leia
Foto: wikipedia
1/3
28.12.2016.
u 15:28

Pričala je i o ljubavnom odnosu s Harisonom Fordom te o ovisnosti o drogama i zbog čega je imala i suicidalne misli

U posljednjem intervju koji je dala za Rolling Stone Carrie Fisher je odgovarala i na pitanja o smrti.

- Ne plašim se smrti, plašim se umiranja. Sve što ima veze s boli meni se ne sviđa. Gledala sam nekoliko ljudi kako umiru i to mi nije djelovalo zabavno. Ali ako me smrt pronađe voljela bi da u tom trenutku sa mnom bude netko poput mene - rekla je glumica koja je preminula jučer u 61. godini.

Otkrila je i što je Harrison Ford kazao kada mu je najavila da će njihovu romansu otkriti medijima. - Rekla sam mu da ću objaviti dnevnik koji sam pisala dok smo snimali "Ratove zvijezda" i da u jednom dijelu pišem i o našoj romansi. On mi je odgovorio da će se obratiti odvjetniku zbog toga. Naime, ja sam u vrijeme naše romanse imala 19 godina, a on 33 godine i bio je oženjen. Bilo ga je sram zbog toga - prisjetila se Carrie.  

Iskreno je pričala i o svojoj ovisnosti o drogama.

- Obožavala sam LSD. I danas pomislim kako bi ga mogla uzimati.Nemojte se drogirati. Ja se nisam drogirala cijeli život, ali da biste shvatili koliko je to opasno i štetno treba vam puno vremena, a na to me nitko nije upozorio. Mislim da sam zbog ovisnosti o drogama imala i suicidalne misli - kazala je. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
23:27 28.12.2016.

Interesantno kako sada ne nalazite potrebnim ni spomenuti koliko je zgrazanja ovaj poslijednji razgovor spomenute izazvao, koliko je milijuna Amerikanaca ocijenilo isti vrhunskim neukusom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije