Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traže osvježenje

C. Theron boji se da će je u Dioru zamijeniti Scarlett Johansson

charlize tehron (1)
reuters
14.07.2013.
u 17:44

Iz modne kuće upozorili su Charlize da bi trebala djelovati više francuski, a Scarlett uspoređuju s francuskom ikonom Brigitte Bardot. Naklonost Francuza Scarlett je pridobila pojavivši se na naslovnici francuskog izdanja "Vanity Faira".

Oskarovka Charlize Theron strahuje da će je Scarlett Johansson zamijeniti kao zaštitno lice Diora. Glumica bi tako mogla ostati bez unosnog ugovora sa slavnom franucskom modnom kućom koji joj godišnje donosi pet milijuna dolara.

Iz modne kuće upozorili su Charlize da bi trebala djelovati više francuski, a Scarlett uspoređuju s francuskom ikonom Brigitte Bardot. Naklonost Francuza Scarlett je pridobila pojavivši se na naslovnici francuskog izdanja časopisa "Vanity Fair" i romansom s Francuzom Romainom Dauriacom, bivšim novinarom.

- Scarlett obožava Pariz i puno vremena provodi u tom gradu s Romainom. Charlize je za Dior napravila odličan posao, ali kompanija traži osvježenje. Čini im se da je postala ravnodušna prema tom angažmanu, a Scarlett im se čini kao savršena zamjena - otkrio je izvor.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije