Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav je na selu

Burno na Ivanovoj farmi, zbog jedne djevojke izbila je velika svađa: 'Daj, izbaci je iz kuće'

Foto: RTL
1/25
13.10.2023.
u 15:17

Na Ivanovoj farmi i dalje je burno, a na meniju je nova svađa koju će izazvati Samantina lijenost. Naime, od jutra će odbijati sve radne zadatke, od kuhanja pa do spremanja vlastite sobe, čak će poručiti da su se svi urotili protiv nje.

Radoslav će svojim damama još jednom zamjeriti nečistoću kuće, a voditeljica Anita Martinović stići će kako bi ga ispitala sve o njegovoj novoj gošći Amri i budućim planovima.

Na Ivanovoj farmi i dalje je burno, a na meniju je nova svađa koju će izazvati Samantina lijenost. Naime, od jutra će odbijati sve radne zadatke, od kuhanja pa do spremanja vlastite sobe, čak će poručiti da su se svi urotili protiv nje.

GALERIJA Upoznajte nove farmere 'Ljubav je na selu': Jedan stiže iz Dalmacije, a drugi je bajker koji obožava cvijeće

1/18

''Daj, izbaci je iz kuće'', Tihana će predložiti farmeru.

VEZANI ČLANCI:

A novi zadatak na Brankovoj farmi trebao ih je sve dobro nasmijati i još više zbližiti, no Jadranka će ga vrlo brzo ocijeniti ponižavajućim pa će demonstrativno odbiti u njemu sudjelovati.

''Ja neću to odraditi, ovo je za mene sprdnja... Neću to ruganje'', poručit će jasno i glasno.

Branka i Kata i dalje ne mogu na zelenu granu, a ovaj će put zbog jednog komentara Kata roniti suze pa će je Mijo brže-bolje morati utješiti.

Uz to, jedan farmer morat će donijeti tešku odluku i odabrati prvu damu koja napušta njegovo imanje. 

VIDEO Aleksandra Prijović otkrila da uživa u alkoholu: 'Kada sam rodila, rekli su mi da trebam piti što više piva'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije