Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bračne vode

Bundyjevi ponovno na okupu! Katey Sagal podržala bivša 'TV obitelj'

bračne vode
Foto: Pixsell
1/6
10.09.2014.
u 11:00

Obitelj Bundy ponovno je na okupu! Nakon 17 godina, na crvenom tepihu pojavili su se Ed O'Neil, Katey Sagal, Christina Applegate i David Faustino...

Obitelj Bundy ponovno je na okupu! Nakon 17 godina, na crvenom tepihu pojavili su se Ed O'Neil, Katey Sagal, Christina Applegate i David Faustino. Razlog okupljanja bila je zvijezda na holivudskoj stazi slavnih, koju je dobila Peg, odnosno Katey Sagal. Iako je prošlo dosta vremena, slavna televizijska obitelj i dalje je bliska, pa se međusobno podržavaju u ovakvim trenucima.

Osim toga, podržao ju je i njezin sadašnji televizijski sin Charlie Hunnam, iz serije ''Sinovi anarhije'', čija sedma sezona kreće večeras s prikazivanjem. Upravo ta serija priskrbila je Katey vojsku obožavatelja. Kao da ih već nije imala dovoljno i u ''Bračnim vodama''.

>>Christina Applegate: Ljubav mi je pomogla da pobijedim rak

Komentara 2

DU
Deleted user
13:00 10.09.2014.

Bud još nije narastao.

BR
brodludjaka
22:06 13.09.2014.

Savršena glumica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije