Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svjetsko prvenstvo

Bulić, Knjaz i Tina Katanić pred malim ekranima!

robert knjaz
Foto: PR FOTO
1/3
02.06.2014.
u 17:12

HRT-ovoj ekipi zaduženoj za praćenje Svjetskog nogometnog prvenstva koje počinje već sljedećeg tjedna pridružit će se i tri poznata imena koja će ovaj važan sportski događaj pratiti iz nešto ležernijeg ugla...

HRT-ovoj ekipi zaduženoj za praćenje Svjetskog nogometnog prvenstva koje počinje već sljedećeg tjedna pridružit će se i tri poznata imena koja će ovaj važan sportski događaj pratiti iz nešto ležernijeg ugla. Na malim ekranima tako ćemo uz analize utakmica i ostalih ozbiljnijih tema moći vidjeti koje nam je obrade poznatih pjesama pripremio Luka Bulić. – Pripremit ću deset šaljivih obrada svima poznatih pjesama, a na temu nogometa i Svjetskog prvenstva. Bit će duhovito i zabavno i nadam se da ćemo imati i pokoji hit, rekao je Luka.

Jedno je od pojačanja i Tina Katanić koja se iz glazbenih za potrebe prvenstva seli u sportske vode. – Imat ću svoju rubriku koja će ići u sklopu emisija prije i poslije utakmica, za sada ne mogu previše otkrivati, no riječ je o zabavnijem, ležernijem pristupu. To će biti jedna zabavna točka u programu, gledateljima sigurno neće biti dosadno jer će biti dosta interakcije s njima. Veselim se sudjelovanju, to mi je novi izazov, jako sam motivirana i već se sada pripremam, svaki dan čitam sportske novine i 300 sam posto u tome, rekla je Tina.

Navijačima će se baviti Robert Knjaz. – Zadužen sam za kratke sličice navijača, prošli put sam radio portrete igrača, a ovaj put prikazat ću navijače. Neki od njih bili su na svim prvenstvima, a jedan od njih ne pije alkohol, pa želim pokazati da je i to moguće. Također, vidjet ćemo i "najgolove", najljepše dresove, najbolje frizure, radi se o kratkim i zabavnim formama, rekao je Knjaz.

Troje poznatih lica na malim ekranima gledat ćemo u emisijama koje će se emitirati prije i poslije utakmica. Prva utakmica SP-a 2014. na rasporedu je idući četvrtak, 12. lipnja u 22 sata kada Hrvatska otvara protiv Brazila.

Foto: PR FOTO

>>Tina Katanić o plesačima: Malo je reći da sam oduševljena!

Komentara 1

ZI
ZICKLER
07:58 03.06.2014.

Svi dobro znamo da je nogomet nažalost posato swobiz stoga mi je žao što će oni sudjelovati. Meni je osobno najdraže bilo prvo veliko natjecanje na kojem je Hrvatska sudjelovola Euro 1996 u Engleskoj. Tada je bila jedna jedina navijačka pjesma ( to je bila i pjesma za propragandnu poruku i spot za jedno pivo i zahvaljujući tome nastalo je ime Vatreni ) . Ta priča nažalost imala je i sudski epilog, a ne kao danas hrpa navijačkih pjesama , ljudi koji nemaju veze s nogomet. Šteta. Mogu razumjeti , ali mi je jako žao što je do toga došlo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije