Naslovnica Showbiz Hollywood

Budite spremni vrištati od straha - ČASNA je stigla u kina

Horor hit Časna, u distribuciji Blitza, pogledajte već danas u svim kinima
06. rujna 2018. u 08:55 1091 prikaza
Horor hit Časna
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/8

Zlo se pod krinkom svetog vratilo u horor-trileru „Časna“, posljednjem poglavlju svijeta „Prizivanje“ Jamesa Wana koji su svojom jezovitošću obuzeli gledatelje u cijelom svijetu.

Ovaj film u potpunosti je posvećen nastanku užasavajućeg lica demonske časne Valak koja je proganjala vizije Lorraine Warren i ispunjavala ju užasom u hitu „Prizivanje 2“.

Horor hit Časna | Autor : Promo Foto: Promo

Oprosti nam grijehe naše

Novi film režirao je Corin Hardy („The Hallow“) prema scenariju Garyja Daubermana (“IT”, filmovi “Annabelle”), a producirali James Wan i Peter Safran, koji je producirao sve filmove iz franšize.

Ne uvedi nas u napast

Kad mlada redovnica u rumunjskom samostanu počini samoubojstvo, Vatikan pošalje u istragu iskusnog svećenika s mučnom prošlošću i novicijatkinju koja se ubrzo treba zarediti kako bi otkrili što se točno dogodilo. Zajedno će saznati strašnu tajnu tog reda. Riskirat će ne samo svoju vjeru nego i dušu te razotkriti malicioznu silu u tijelu časne, a sam samostan postat će užasavajućim poprištem bitke između živih vjernika i prokletih duša.

Horor hit Časna | Autor : Promo Foto: Promo

u samostanu se ni na jedan tren ne smije prestati čuti molitva… bez obzira na sve.

Međutim, u samostanu se krije jedna časna sestra koja nije prestrašena…Bonnie Aarons ponovila je svoju ulogu iz prethodnog nastavka „Prizivanje 2“ i još jednom utjelovila demonsku časnu. James Wan je kao producent filma izjavio: „Sama pomisao kako se nešto što smatramo svetim i čistim, poput časne sestre, može pretvoriti u toliko zlu i nadnaravnu pojavu već od početka će duboko uznemiriti mnoge gledatelje.“

Horor hit Časna | Autor : Promo Foto: Promo

Izbavi nas od zla

U filmu glume Demian Bichir (“A Better Life”) kao otac Burke, Taissa Farmiga (televizijska serija “American Horror Story”) kao sestra Irene te Jonas Bloquet (“Elle”) kao mjesni žitelj Frenchie. Također glume Charlotte Hope (televizijska serija “Game of Thrones”) kao sestra Victoria, Ingrid Bisu (“Toni Erdmann”) kao sestra Oana, a Bonnie Aarons ponovit će svoju ulogu iz filma “Prizivanje 2” kao nečista sila u tijelu časne.

Hardy je zaključio: „Smatram kako je ovaj gotički svijet koji smo stvorili uistinu zastrašujuće mjesto, a mi – kao i demonska časna Valak – samo čekamo gledatelje da ga posjete.

Samo se pripremite na to da ćete vrištati od straha.“

Horor hit Časna, u distribuciji Blitza, pogledajte već danas u svim kinima.

Trendovi budućnosti
ŠTO NAS ČEKA
Kako tvrtke mogu postati još konkurentnije: trendovi budućnosti kojima ćemo se prilagoditi ili propasti

A1 izdvaja za Vas