Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SURADNJA S BRKOM

Buđenje spotom 'Pusti' predstavlja album 'Live in Kerempuh'

Buđenje u Kerempuhu
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/5
30.11.2016.
u 19:15

Grupu Buđenje domaća glazbena kritika naziva "nositeljima mediteranskog popa", a tijekom svoje dugogodišnje karijere objavili su četiri studijska albuma.

Grupa Buđenje održala je 21. ožujka koncert karijere u prekrasnoj atmosferi zagrebačkog kazališta Kerempuh koji je zabilježen na CD / DVD izdanju koji će se od 9. prosinca naći u prodaji.
Tijekom dvosatnog koncerta bend je odsvirao najveće hitove, ali i nekoliko pjesama kojima je iznenadio oduševljenu publiku. Brojni glazbeni prijatelji i kolege poput Nene Belana, Vanne, Pavela, Lee Mijatović, Tome in der Mühlena i Marijana Brkića Brka iz Parnog Valjka pridružili su se bendu na bini. Upravo izvedba pjesme "Pusti" s Marijanom Brkićem Brkom, koja se nalazi i na DVD-u, odabrana je kao najavni singl ovog izdanja.

Nositelji mediteranskog popa
Grupu Buđenje domaća glazbena kritika naziva "nositeljima mediteranskog popa", a tijekom svoje dugogodišnje karijere objavili su četiri studijska albuma. Posljednjih godina osvojili su domaći radijski eter odličnim hitovima, među kojima su "Ne govori više", "Ljubav nema pravila", "Nije to ljubav", "Nema straha za nas", "Nećemo se lagati" i "Zajedno", koji su snimili s Vannom.
Više o bendu saznajte na: https://www.facebook.com/grupabudjenje

>>Buđenje: Više smo fetišisti nego ritualisti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije