Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Areni

Buđenje gostuje na koncertu Parnog Valjka 12. kolovoza u Puli

Buđenje
Foto: Kristijan Siladić
1/2
18.04.2016.
u 12:27

Na koncertu kojim Valjak slavi svojih 40 godina na sceni, Buđenje će predstaviti pjesme sa svog hvaljenog albuma "Ljubav nema pravila" i hitove poput "Oprostija bi sve", "Nije to ljubav", "Zajedno" i mnoge druge.

Nakon nedavnog uspješnog koncerta u zagrebačkom kazalištu Kerempuh, grupi Buđenje uslijedio je poziv koji se ne odbija: gostovanje Parnom Valjku na njihovom velikom koncertu u pulskoj Areni, 12. kolovoza!

Na koncertu kojim Valjak slavi svojih 40 godina na sceni, Buđenje će predstaviti pjesme sa svog hvaljenog albuma "Ljubav nema pravila" i hitove poput "Oprostija bi sve", "Nije to ljubav", "Zajedno" i mnoge druge.

Autor i gitarist Valjka, Husein Hasanefendić Hus, bio je na koncertu Buđenja u Kerempuhu, a nakon posljednje pjesme, dileme nije bilo:

"Valjak i Buđenje frendovi su već dugi niz godina, između ostalog, i naš gitarist Marijan Brkić Brk česti je gost na njihovim nastupima i snimkama. Na nedavnom koncertu u Kerempuhu me oduševila njihova sviračka energija i komunikacija s publikom, a budući da naša publika dijeli sličan senzibilitet, drago mi je što Buđenje možemo ugostiti na našem slavlju u Puli. U društvu je uvijek ljepše!", objasnio je Hus dodavši kako se nada da će Buđenje uspješno prenijeti atmosferu sa svojih klupskih nastupa u prostor rimskog amfiteatra.

Darko Bakić, frontman Buđenja, polaskan je pozivom: ''Njihovom pozivu sam se veselio i u studenskim danima prije 18 godina kad su me pozvali na turneju u ulozi gitarskog tehničara, a ovo danas je ipak neki novi prijemni ispit. Iznimno mi je drago što ćemo biti gosti ljudima i glazbenicima do kojih nam je stalo i uz čije ime se veže glazbena vjerodostojnost kojoj i sami težimo. Njihov slavljenički koncert idealno je mjesto za predstaviti se Valjkovoj mnogobrojnoj publici..''

Uoči nastupa u Puli, Buđenje će ovog ljeta odsvirati i nekoliko koncerata po obali, a više detalja pratite na njihovom službenom Facebooku.

Ulaznice za koncert Parnog Valjka u pulskoj Areni dostupne su putem sustava Eventim - požurite!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije