Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vratit će se na jug

Bryan Ferry u Dubrovniku je sa sinovima proslavio i rođendan

ferry
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
1/8
01.10.2013.
u 10:01

Britanski glazbenik na Stradunu je nastupio u čast 100. rođendana hotela Excelsior, a svojim domaćinima nije zagorčavao život nemogućim zahtjevima

U čast svoga 100. rođendana hotel Excelsior Dubrovčanima i njihovim gostima darovao je koncert veličanstvenog Bryana Ferryja koji se održao jučer.

Nije tražio tjelohranitelje

Kiša je sinoć zaobišla Stradun pa je publika uživala u miksu starih i novijih hitova britanskog glazbenika i bivšeg frontmana grupe Roxy Music.

– Doveo sam i svoj big band pa će na pozornici biti mnogo instrumenata i glazbenih boja. Neki od glazbenika koji su došli sa mnom su jazz svirači, jer sam prije godinu dana snimio i album “The Jazz age”, pa će publika osim rock banda i električnih gitara moći čuti i vidjeti orkestar sa saksofonima, trubama, trombonima... – rekao je Bryan na konferenciji za novinare uoči koncerta. Obećao je jazz program koji bi trebao završiti pravim rock spektaklom.

U Dubrovnik je Ferry došao već u subotu s četvoricom sinova. – Čim je stigao u hotel, samo je odložio prtljagu i odmah je krenuo u šetnju u centar grada. Nije imao nikakve posebne zahtjeve i gradom se šetao bez tjelohranitelja – kazala nam je Zrinka Marinović iz Adriatic Luxury Hotelsa.

U subotu je Bryan u društvu sinova Otisa, Isaaca, Tara i Merlina proslavio 68. rođendan u restoranu Nautica. Mediteranski specijaliteti jako su mu se svidjeli baš kao i znamenitosti i ljepote Dubrovnika.

– Od prijatelja sam puno čuo o Dubrovniku i odavno ga želim posjetiti. Grad je doista lijep i počašćen sam što su me pozvali na ovako veliku obljetnicu – kazao je Ferry.

U nedjelju je hotel Excelsior svom gostu iz Engleske te ostalim uzvanicima priredio i koktel party na kojem je bio i jedan od najbogatijih Hrvata poduzetnik Davor Lukšić s djevojkom Cristel Chiamo Carrisi, kćeri poznatog talijanskog pjevača Ala Bana i Romine Power.

Fatalna Amanda

Dok Lukšićeva ljubavna priča cvate, ona Bryana Ferryja završila je nedugo prije njegova dolaska u Hrvatsku. S naslovnica britanskih medija početkom rujna vrištali su naslovi o Bryanovu razvodu od 37 godina mlađe supruge Amande. Ona se prije nekoliko tjedana iselila iz njihova doma jer su se stalno svađali i nije vidjela budućnost u toj vezi.

Par se vjenčao prije godinu dana na privatnoj plaži na otočju Turks i Caicos. Amanda je bila fatalna za još jednog Ferryja – Bryanova sina Isaaca s kojim je bila u vezi prije no što se zaljubila u njegova oca.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije