Naslovnica Showbiz Estrada

Bruna Sanader i njen budući suprug sami pokrivaju troškove vjenčanja

Nije poznato zašto su Bruna Sanader i njen zaručnik Vedran Vukadinović odabrali Hvar za lokaciju svog vjenčanja.
25. svibnja 2019. u 11:36 52 komentara 10432 prikaza
bruna sanader (1)
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/6

Bruna Sanader i Vedran Vukadinović danas će na Hvaru izmijeniti bračne zavjete,a ovaj veliki dan u životu svoje kćeri propustit će bivši premijer Ivo Sanader koji se nalazi u Remetincu.

danas se udaje Bruna Sanader godinama je skrivala vezu, no odale su je fotke iz Grčke

Prijatelj blizak obitelji Sanader za 24 sata otkrio je kako se Bruna hrabro nosi s cijelom situacijom u kojoj je njen tata te se posvetila obrazovanju i u Münchenu specijalizira psihijatriju.

-  Imala je ponude za čak četiri stipendije u najjačim europskim bolnicama - izjavio je izvor blizak obitelji i nije htio otkriti na kojoj će se točno lokaciji na Hvaru održati vjenčanje jer želi sačuvati Bruninu privatnost. 

Nastavak suđenja Ivi Sanaderu u slučaju Fimi Media Suđenje u slučaju Fimi Media Sanaderova supruga i kćeri nisu se pojavile na ročištu

Dodaje kako joj je velika želja bila da je tata doprati do oltara, a Sanaderu ova situacija teško pada. Nije mu poznato zašto su mladenci odabrali baš Hvar za mjesto vjenčanja i kaže kako će mladenci sami pokriti sve troškove oko vjenčanja. 

djeca političara DRUŠTVENE MREŽE O čemu pišu i što vole djeca Zorana Milanovića, Tomislava Karamarka, Željka Reinera...

Bruna i Vedran zajedno su od srednje škole, a njihova veza razotkrivena je zahvaljujući fotografijama koje su snimljene dok su bili na apsolventskom putovanju u Grčkoj. Od 2015. godine par živi i radi u Njemačkoj.

VR Pole
EU FONDOVI
“Odlučili smo spojiti virtualnu stvarnost s turizmom i ponuditi svima pogled u prošlost”
  • HornedRapid:

    Neka vam brak bude pošten koliko i novci kojima ste platili vjenčanje

  • dobar:

    Lako je pokrivati vjencanje sa opljackanim novcem, neka obitelj Sanader vrati sav opljackan novac drzavi pa onda neka se sepure. To je za povracanje sto sve noviinari uzdizu jednu korumpiranu lopovsku obitelj najmanje domoljubnu

  • than:

    Dođe mi ih nekako žao. Tata nema silne milijune da vrati, ovi sami pokrivaju troškove vjenčanja, a mi smo svi valjda "sisali vesla" pa vjerujemo u to.