Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svadba uz more

Bruna Sanader i njen budući suprug sami pokrivaju troškove vjenčanja

bruna sanader (1)
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/6
25.05.2019.
u 11:36

Nije poznato zašto su Bruna Sanader i njen zaručnik Vedran Vukadinović odabrali Hvar za lokaciju svog vjenčanja.

Bruna Sanader i Vedran Vukadinović danas će na Hvaru izmijeniti bračne zavjete,a ovaj veliki dan u životu svoje kćeri propustit će bivši premijer Ivo Sanader koji se nalazi u Remetincu.

Prijatelj blizak obitelji Sanader za 24 sata otkrio je kako se Bruna hrabro nosi s cijelom situacijom u kojoj je njen tata te se posvetila obrazovanju i u Münchenu specijalizira psihijatriju.

-  Imala je ponude za čak četiri stipendije u najjačim europskim bolnicama - izjavio je izvor blizak obitelji i nije htio otkriti na kojoj će se točno lokaciji na Hvaru održati vjenčanje jer želi sačuvati Bruninu privatnost. 

Dodaje kako joj je velika želja bila da je tata doprati do oltara, a Sanaderu ova situacija teško pada. Nije mu poznato zašto su mladenci odabrali baš Hvar za mjesto vjenčanja i kaže kako će mladenci sami pokriti sve troškove oko vjenčanja. 

Bruna i Vedran zajedno su od srednje škole, a njihova veza razotkrivena je zahvaljujući fotografijama koje su snimljene dok su bili na apsolventskom putovanju u Grčkoj. Od 2015. godine par živi i radi u Njemačkoj.

Komentara 50

HO
HornedRapid
12:06 25.05.2019.

Neka vam brak bude pošten koliko i novci kojima ste platili vjenčanje

LA
LawAbidingCitizen
11:47 25.05.2019.

A valjda bi im ja trebao pokrit troškove ili?

DU
Deleted user
12:56 25.05.2019.

Pa, koliko ja znam, SVI MI smo pomalo donirali za tatinu kuću, boravak u Americi, za krstitke BUDUĆE DJECE, a vjerovatno i za plaćanje svadbe sanaderove praunučadi, negdje 2125.godine... sve smo to MI PLATILI...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije