Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
danas se udaje

Bruna Sanader godinama je skrivala vezu, no odale su je fotke iz Grčke

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/3
25.05.2019.
u 09:04

Mlađa kći bivšeg premijera odlučila je ozakoniti svoju vezu s Vedranom Vukadinovićem s kojim već nekoliko godina živi u Münchenu.

Bruna Sanader udaje se danas na Hvaru. Mlađa kći bivšeg premijera odlučila je ozakoniti svoju vezu s Vedranom Vukadinovićem s kojim već nekoliko godina živi u Münchenu. 

Njihova ljubavna priča već neko vrijeme privlači pozornost javnosti, no Bruna je odlučila sve informacije i pikanterije zadržati za sebe.
Upoznali su se u IV. gimnaziji u Zagrebu, a da su u vezi otkriveno je tijekom studiranja. Bruna je studirala medicinu, a Vedran ekonomiju. Ljubav su potvrdile fotke sa studentskog putovanja u Grčku na kojima su izmjenjivali poljupce.

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Njihova veza je izdržala i izrazito turbulentna vremena za Brunu i njezinu obitelj, a zaljubljeni par je svoj mir potražio u Njemačkoj gdje Vedran gradi privatni biznis. Bruna je tamo otišla i zbog specijalizacije za koju je dobila stipendiju. Na medicini je bila izrazito uspješna, nagrađena je dekanovom nagradom za najbolji znanstveni rad, a diplomirala je s prosjekom 4,48 pisali su mediji 2013.

Ivo Sanader čini se nije tražio dopuštenje suda kako bi prisustvovao svadbi, iako  zakon to dopušta uz nadzor pravosudne policije. Razmišljao je o tome, no nije mu se svidjela ideja da ga prate tri interventna policajca. 

Ključne riječi

Komentara 19

ZE
Zekonja
11:09 25.05.2019.

Prvo neka zajedno sa sekicom i mamom vrate pare koje je njihov caca ukrao, pa onda neka radi sto hoce.

MA
marsovac
11:09 25.05.2019.

biznis u Njemackoj,....startni kapital tatin,.......MOL.

Avatar siva_sova
siva_sova
10:09 25.05.2019.

treba joj uzet svu lovu pokradenu pa nek krene od nule kao većina nas pa da vidimo kako će onda ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije