Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Genetika

Brosnan je privlačan i u sedmom desetljeću, a upoznajte i njegove zgodne sinove

Pierce Brosnan
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/7
13.12.2019.
u 11:59

Godinama je Pierce bio na vrhu lista najzgodnijih muškaraca svijeta, a sada bi to mjesto mogli zauzeti njegovi jednako zgodni sinovi Dylan i Paris.

Pierce Brosnan tiha je patnja mnogim ženama i za ovog 66-godišnjeg glumca vrijedi ona izreka da je kao i vino, što stariji to bolje izgleda. 

Godinama je Pierce bio na vrhu lista najzgodnijih muškaraca svijeta, a sada bi to mjesto mogli zauzeti njegovi jednako zgodni sinovi Dylan i Paris. Dylanu je 21. godina i već neko vrijeme se bavi manekenstvom i Pierce je u nekoliko navrata rekao kako ga apsolutno podržava u tome, kao i u tome da se bavi glazbom jer je Dylan osnovao i svoj bend.

Paris je također krenuo bratovim stopama i počeo je nositi modne revije i snimati naslovnice modnih magazina. Zbog modne karijere koju grade Dylan i Paris nemaju puno vremena za druženje s tatom, ali Pierce se trudi iskoristiti svaki njihov dolazak u Los Angeles kako bi bili zajedno pa su tako ovaj tjedan snimljenu u zajedničkom izlasku u Malibu.

Sinove Dylana, Parisa i Christophera  Brosnan je dobio u braku s Kelly Shaye Smith, dok iz braka s Cassandrom Harris koja je nažalost prerano preminula ima 36-godišnjeg sina Seana. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije