Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
incident

Bidenovi psi nakon agresivnog napada na osiguranje napustili Bijelu kuću

Joe Biden guides his new rescue dog Major in Wilmington
Foto: STEPHANIE GOMEZ (CARTER)/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/5
09.03.2021.
u 10:15

Major je inače udomljen u studenom 2018. godine iz azila, a dolaskom Bidena u Bijelu kuću, njemački ovčari postali su prvi ljubimci koji su kročili u nju nakon četiri godine, ali u njoj nisu dugo ostali.

Tek dva mjeseca nakon što su uselili u Bijelu kuću njemački ovčari predsjednika Joea Bidena vraćeni su u njegov obiteljski dom u Delawareu. Psi su bili primorani napustiti predsjedničku rezidenciju nakon što je jedan od ovčara, imena Major Biden, nasrnuo na jednog člana osiguranja te ga ugrizao, javlja CNN.

Major je inače udomljen u studenom 2018. godine iz azila, a dolaskom Bidena u Bijelu kuću, njemački ovčari postali su prvi ljubimci koji su kročili u nju nakon četiri godine, ali u njoj nisu dugo ostali.

FILE PHOTO: Joe Biden poses with his new rescue dog Major in Wilmington FILE PHOTO: Former U.S. Vice President Joe Biden poses with his new rescue dog Major while adopting it from the Delaware Humane Association in Wilmington, Delaware, U.S. November 16, 2018. Picture taken November 16, 2018. Stephanie Gomez (Carter)/Delaware Humane Association/Handout via REUTERS NO RESALES. NO ARCHIVES. MANDATORY CREDIT. THIS IMAGE HAS BEEN SUPPLIED BY A THIRD PARTY./File Photo STEPHANIE GOMEZ (CARTER)/DHA
Foto: STEPHANIE GOMEZ (CARTER)/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Trenutno nije poznato u kakvom je stanju član osiguranja, no s obzirom na to da su psi napustili Bijelu kuću čini se da je incident bio poprilično velik.

Trogodišnji Major poznat je od prije po svojoj živahnoj naravi pa često skače i laje na osoblje i osiguranje. Drugi ovčar, 13-godišnji Champ, zbog svoje je dobi puno mirniji. Do kada će psi ostati u obiteljskoj kući Bidenovih i hoće li se nakon svega uopće vratiti u Bijelu kuću za sada nije poznato.

Ključne riječi

Komentara 3

LI
liliZG
14:19 09.03.2021.

pas je samo radio svoj posao

ZV
zvezdomor
10:38 09.03.2021.

Kakav vlasnik takav pas -stara narodna

KE
kemtonator
06:47 10.03.2021.

Nije bitno kako je čovjek kojeg je napao. Psu treba pružiti psihološku pomoć zbog stresa uzrokovanog napuštanjem Bijele kuće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije