Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ispričala pratiteljima

Britney Spears je ogorčena: 'Drogirali su me i gledali dok sam se presvlačila i tuširala'

Britney Spears
Foto: Instagram
1/12
27.09.2022.
u 19:20

Istaknula je i da je njoj njezin tim za osiguranje govorio da stoji kući te da joj nisu dali nimalo privatnosti, čak su je gledali dok se presvlačila i tuširala.

Slavna američka pjevačica Britney Spears (40) otkako se oslobodila 13-godišnjeg skrbništva pod kojim ju je njen otac, Jamie Spears, držao, nastavlja na društvenim mrežama iskreno pratiteljima govoriti o traumama koje joj je to ostavilo, te o mučnim situacijama koje je morala trpjeti sve te godine. 

Usporedila se s glumicom i pjevačicom Jennifer Lopez (53) rekavši da bi voljela vidjeti nekoga tko će reći Jennifer Lopez da "sjedi osam sati dnevno sedam dana u tjednu... bez auta". 

"Voljela bih vidjeti menadžerski tim kako kaže Jennifer Lopez da prođe kroz ono kroz što sam ja prošla. Što mislite što bi ona učinila? Njezina obitelj to nikada ne bi dopustila", dodala je. Istaknula je i da je njoj njezin tim za osiguranje govorio da stoji kući te da joj nisu dali nimalo privatnosti, čak su je gledali dok se presvlačila i tuširala. 

"Najgora stvar je što me vlastita obitelj zatvorila na to mjesto četiri mjeseca", napisala je i dodala da su je skinuli s lijekova koje je inače uzimala kako bi je drogirali litijem. 

"Prve tri turneje koje sam napravila, svaka je pjesma bila remiks, tako da je zvuk bio nov za moje obožavatelje. To je ono po čemu sam bila poznata. Punih 13 godina za vrijeme mog skrbništva željela sam remikseve svojih pjesama kako bi učinila da pjesme budu nove. Tijekom četiri godine za vrijeme kojih sam radila u Vegasu, svakih šest tjedana imala sam slobodno. Tražila sam da me povežu s producentima koji bi stvorili zanimljiv zvuk. Rečeno mi je ‘ne‘", ispričala je i opisala situaciju s jednih dodjela nagrada. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)

"Otišla sam na je*** Disneyevu dodjelu nagrada gdje su bila četiri nevjerojatna vokala koja su radila upravo ono što sam ja željela raditi tijekom tih 14 godina. Kratke remikseve mojih pet najboljih pjesama na pet minuta", napisala je i rekla kako je tada Justin Timberlake imao najduži nastup na VMAS-u u trajanju od sedam minuta, možda i više.

"Moja djeca su to gledala i rekla ‘Mama, zašto su to učinili?‘ Uništili su mi sve, osramotili me i učinili da se osjećam kao nitko i ništa", zaključila je Spears.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)

VIDEO>>Drew Barrymore progovorila o teškom djetinjstvu: 'S 13 godina dva puta sam bila na odvikavanju, završila sam u psihijatrijskoj ustanovi

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Manolique
Manolique
19:29 27.09.2022.

Istaknula je i da je njoj njezin tim za osiguranje govorio da "stoji kući". Stoji kući :)

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
19:40 27.09.2022.

Viktimizirana žrtva. Free Britney!

Avatar crazy_bat
crazy_bat
02:57 29.09.2022.

STOJI kući? Jel to google translate od "stay home"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije