Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problematični Andrew

Britanski princ zaveo je i jednu lijepu Hrvaticu, pričalo se i o zarukama

Foto: PA/Pixsell
1/6
21.11.2019.
u 09:48

Princ je nakon razvoda od Sarah Ferguson imao bogat društveni i ljubavni život, a jedna od djevojaka koje je zaveo bila je i Hrvatica Monika Jakišić koja se u London s roditeljima i bratom doselila iz Osijeka.

Nakon brojnih kritika javnosti na račun prijateljstva princa Andrewa i Jeffreya Epsteina koji je bio optužen za spolno iskorištavanje malodobne djevojke,  kraljevska obitelj odlučila je da princ Andrew mora odstupiti od svojih dužnosti i povući se iz javnosti. 

Princ Andrew, koji je četvrti u liniji za tron, bio je blizak prijatelj s američkim bogatašem i postoje i neke videosnimke na kojima je princ u društvu Epsteina i jedne mlade djevojke, a jedna od djevojaka tvrdila je kako je bila natjerana na spolne odnose s princom. 

Princ je nakon razvoda od Sarah Ferguson imao bogat društveni i ljubavni život, a jedna od djevojaka koje je zaveo bila je i Hrvatica Monika Jakišić koja se u London s roditeljima i bratom doselila iz Osijeka.

Paparazzi su ih u nekoliko navrata snimili na romantičnim večerama, a nakon jedne od tih večera Monika je na društvenoj mreži Twitter objavila račun s večere i dijamantni prsten. Nakon te objave mnogi su nagađali kako je princ zaprosio Moniku, ali iz palače je uskoro stigao odgovor kako se princ nije zaručio.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Kraljica nikada nije bila pretjerano oduševljena ljubavnim vezama svojeg mlađeg sina, a Monika joj se nikako nije uklapala u sliku kraljevske nevjeste. 

Jakišić se proslavila kao djevojka Georgea Clooneyja, nakon čega su je američki mediji nazivali "Croatian Sensation", a kada se doznalo za njezinu ljubavnu vezu s princom, mediji iz Velike Britanije dolazili su u Osijek kako bi istražili sve o novoj odabranici princa. 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Strangethedreamer
Strangethedreamer
10:11 21.11.2019.

Ma hajmo se svi praviti da se družio s onim pedofilom, išao s njim na njegov pedofilski otok, a nije radio isto što i on! Moš mislit! I to što se Epstein "sam" objesio u zatvoru je sumnjivo!

DU
Deleted user
10:11 21.11.2019.

Pise li to “vecernjak”sa ponosom o ovome pedofilu?

Avatar tituš
tituš
10:06 21.11.2019.

Užas! Takve "Hrvatice" nanose ljagu na poštenu hrvatsku ženu! Voljela ga je do zadnje njegove funte!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije