Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ismijali ga

Britanski mediji: Clarkson je očito pretjerao u hrvatskoj hrani

topgear
Foto: Željko Lukuniž/PIXSELL
1/6
05.07.2014.
u 12:30

Veliki trbuh Jeremyja Clarksona nasmijao je britanske medije, a komentirali su ga napisom “da je otkrio čari hrvatske gastronomije”.

Posjet trojke iz popularnog Top Geara Hrvatskoj odjeknuo je u cijelom svijetu. Najzaslužnije su za to fotografije Jeremyja Clarksona, Jamesa Maya i Richarda Hammonda u šetnji središtem Zagreba. Veliki trbuh Jeremyja Clarksona nasmijao je britanske medije, a komentirali su ga napisom “da je otkrio čari hrvatske gastronomije”.

A da nisu daleko od istine, potvrdila je i slavna trojka izjavom kako je njihov trodnevni posjet Hrvatskoj bio pravo osvježenje. Svaki slobodan trenutak proveli su istražujući Zagreb i okolicu te slasteći se našom hranom, pivom i vinima. Osim na račun povećeg trbuha, Britancima je povod za šalu bio i izbor muzeja koji je trojka posjetila. Naime, posebno im se svidio upravo Muzej prekinutih veza.

“To je područje u koje se Clarkson dobro razumije”, komentirali su novinari. Svoju hrvatsku avanturu vjerno su prenosili na društvenim mrežama, no ipak nisu otkrili jesu li u muzeju ostavili i neku od svojih uspomena. S druge strane, Clarkson se pohvalio posebnim suvenirom koji si je priuštio u jednom našem kiosku – satom s hrvatskom šahovnicom.

“I stoji samo 70 kuna!”, napisao je Clarkson na svom Twitteru. Spektakl u zagrebačkoj Areni – Top Gear Live, zbog kojeg su dečki i posjetili Hrvatsku, oduševio je sve koji su došli u Arenu, a po svemu se čini i da je Hrvatska oduševila trojku koja je odmah obećala – da će se vratiti.

Komentara 14

IV
Ivan1970
18:02 05.07.2014.

Pratim Top Gear od pocetka i mislim da su daleko najbolji. Svaki muskarac bi htjeo raditi posao koji oni rade...dakle voziti brza auta, putovati sa najboljim prijateljima po svjetu, igrati se na racun firme i zanovjetati sve po redu a uz to jos biti placen kao rock zvjezda. Da mi je sa njima popiti ladno pivo i malo popricati o autima...eh te puste zelje! Rock on Top gear!!!

GO
gOOgLer
15:10 05.07.2014.

Top gear ubacio u Low gear...

Avatar garestrasni
garestrasni
14:58 05.07.2014.

faca je ovaj tip, emisije su mu prave

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije