Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZVJEŠTAVALI S POGREBA KRALJICE

Britanski medij krivo napisao ime predsjednika Milanovića i ovako su ga preimenovali

Foto: pool/REUTERS/PIXSELL
1/6
20.09.2022.
u 19:44

Kasnije su izvještaj Sky Newsa prenosili i neki drugi strani mediji te su u svojim izvještajima i oni Zorana Milanovića pogrešno potpisali.

Britanski Sky News jučer je tijekom cijelog dana uživo prenosio sve detalje posljednjeg ispraćaja kraljice Elizabete. Najprije su pratili državni dio pogreba koji se odvijao u Westminsterskoj opatiji i na kojem su bili nazočni brojni svjetski državnici, a tijekom izvještavanja našeg predsjednika Zorana Milanovića su preimenovali u Morana.

- Irski predsjednik Michael Higgins, predsjednik Vijeća EU Charles Michel i hrvatski predsjednik Moran Milanović te predsjednik Izraela Isaac Herzog i njegova supruga Michal Herzog - nabrajali su iz Sky Newsa i krivo napisali ime hrvatskog predsjednika. Kasnije su izvještaj Sky Newsa prenosili i neki drugi strani mediji te su u svojim izvještajima i oni Zorana Milanovića preimenovali u Morana Milanovića.

Foto: Screenshot/Marko Mihaljević

U Westminstersku opatiju predsjednik Milanović i njegova supruga Sanja jučer su ušli odmah iza Emmanuela i Brigitte Macron, francuskog predsjednika i francuske prve dame.  Sanja Musić Milanović pojavila se u crnini, i to u nekoliko modnih klasika - dugačkom kaputu i crnim kožnim salonkama.  Nosila je i elegantan šešir širokog oboda, ukrašen satenskom trakom, dok je kaput ukrasila bijelim brošem.

VIDEO Britanci su pokazali da će monarhija trajati, a Charles mora nastaviti kraljičinu politiku

 

Komentara 40

DU
Deleted user
20:37 20.09.2022.

Hehe Zoki Moron

Avatar antikomunist6
antikomunist6
19:54 20.09.2022.

Hahaha - ovako velikog svjetskog "drzavnika".........hahahaha!

SL
slavenZadravec
21:26 20.09.2022.

To sve govori o međunarodnoj reputaciji i ugledu hrvatskog predsjednika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije