Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"nezakonito skovali zavjeru"

Zbog optužbi da je seksualno zlostavljao dječaka slavni glazbenik tuži policiju!

Cliff Richard
Foto: Press Association/Pixsell
1/6
11.07.2016.
u 10:18

Nekadašnju rock zvijezda koja je prodala gotovo 250 milijuna nosača zvuka u svijetu, sumnjičilo se za seksualno zlostavljanje jednog dječaka osamdesetih godina.

Britanski glazbenik Cliff Richard, protiv kojeg se vodila istraga zbog seksualnog zlostavljanja ali nije pokrenut kazneni progon zbog nedostatka dokaza, tužit će policiju i BBC, objavio je Mail on Sunday.

Po Daily Mailu, pjevač optužuje policajce i novinare BBC-ja da su "nezakonito skovali zavjeru" kako bi upali u njegov privatni život te traži milijun funti odštete i kamata.

Nekadašnju rock zvijezda koja je prodala gotovo 250 milijuna nosača zvuka u svijetu, sumnjičilo se za seksualno zlostavljanje jednog dječaka osamdesetih godina.

Cliffa Richarda (75) u dva su navrata ispitivali istražitelji nakon premetačine njegova imanja u Berkshireu, na jugoistoku Engleske, emitirane izravno na BBC-ju, ali nikad nije uhićen niti je protiv njega podignuta optužnica.

Polovicom lipnja tužiteljstvo je objavile da "nema dovoljno dokaza za kazneni progon".

Istraga policije te posebno sporazum s BBC-jem o izravnom emitiranju premetačine njegova doma naišla je na brojne kritike i, po Daily Mailu, u središtu je tužbe glazbenika.

Policija South Yorkshirea "iskreno se ispričala" zbog medijskog praćenja istrage koje je sama potaknula. BBC se također ispričao.

>>Rockeri 60-ih: Prvi rock singl - nebeski dar u bezbožna vremena

Komentara 1

DU
Deleted user
10:49 11.07.2016.

Mediji su stoka a pogotovo BBC koji je u svojim redovima godinama znao za novinare pedofile

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije