Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkazao nastupe

Britanski glazbenik Bryan Ferry ozbiljno bolestan

bryan ferry
pixsell
06.04.2011.
u 08:32

Pjevač je jučer primljen u bolnicu zbog velikih bolova, a njegov glasnogovornik negirao je nagađanja da je Ferry imao srčani udar

Britanski glazbenik i frontman nekad popularnog benda Roxy Music, 65-godišnji Bryan Ferry, sinoć je iznenada, zbpg jakih bolova, završio u bolnici u Londonu. Testovi kojima je odmah podvrgnut pokazat će koliko je narušeno zdravlje britanske pop legende, a mediji već nagađaju da je pjevač ozbiljno bolestan. Naime, Ferry se mjesecima nije osjećao dobro, pa je otkazao i svoj nastup na Olimpijskim igrama 2012.

Nagađanja da je pjevač pretrpio jak srčani udar demantirao je njegov glasnogovornik.

- Bryan se ne osjeća dobro, zbog toga se i odlučio na liječničko testiranje, bila je kratka njegova izjava.

Razlog može biti i iscrpljujuća višemjesečna svjetska turneja s bendom koja je prošlog mjeseca završila na Novom Zelandu. Već 19. travnja Ferry je trebao krenuti na samostalnu glazbenu turneju po Europi, no ona će najvjerojatnije biti otkazana dok se popularni glazbenik potpuno ne oporavi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije