Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lily Allen

Britanska pjevačica plovi Jadranom u kapi s kockicama i hrvatskim grbom

Britanska pjevačica Lily Allen nije odoljela kapi s prepoznatljivim bijelo-crvenim kockicama
Foto: Marko Dimic/PIXSELL
1/5
25.08.2020.
u 12:33

Dosad je fotografija dijelila s obožavateljima na Instagramu, a sada je otišla i korak dalje.

Britanska pjevačica Lily Allen ne krije koliko je očarana Hrvatskom u kojoj je, unatoč činjenici da nas je Velika Britanija stavila na nepopularnu „crvenu listu“, odlučila provesti odmor. Dosad je fotografija dijelila s obožavateljima na Instagramu, a sada je otišla i korak dalje.

Naime, na jednom od štandova na obali, kupila je kapicu s prepoznatljivim crveno bijelim kockicama i hrvatskim grbom. Inače, na odmor u Hrvatsku došla je u društvu dečka Davida Harboura te svojih kćeri Ethel i Marnie, a obožavatelji su joj poručili kako može biti sretna što se odmara u Hrvatskoj i mnogi su rekli kako bi i oni voljeli posjetiti našu zemlju. Na društvenim mrežama objavila fotografije koje je snimila dok je bila na Mljetu i Lastovu.

Prije nego je došla na odmor u našu zemlju britanska pjevačica je bila i u Italiji, točnije na prekrasnom otoku Capriju gdje je obilježila godinu dana otkako nije okusila kap alkohola. Osim s alkoholom imala je problema s drogom i u svojoj biografiji otkrila je kako joj je ruku spasa pružio Chris Martin pjevač grupe Coldplay.


 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije