Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraljevska krv mami

Britanska pjevačica Adele želi izaći na spoj s princem Harryjem

adele
08.06.2011.
u 17:06

Sviđa mi se princ Harry. Znam da sam rekla kako nikada ne bih izašla s crvenokosim muškarcem, ali ipak je riječ o princu. Voljela bih s njim izaći, mislim da bismo se mnogo smijali, rekla je pjevačica.

Britanska pjevačica Adele izjavila je da joj se vrlo sviđa princ Harry te kako ne bi imala ništa protiv da s njim izađe na spoj.

– Sviđa mi se princ Harry. Znam da sam rekla kako nikada ne bih izašla s crvenokosim muškarcem, ali ipak je riječ o princu. Voljela bih s njim izaći na spoj jer mislim da bismo se mnogo smijali – istaknula je pjevačica.

Dodala je da nema dobrih iskustva kada su u pitanju izlasci s poznatim muškarcima.

– Do sada sam izašla s petoricom poznatih muškarca i to mi se nije svidjelo. Svi vas gledaju pa onda morate izlaziti na skrivena mjesta, gdje vas neće prepoznati – objasnila je Adele.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije