Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
proljetna kolekcija

Brend Duchess oduševio novom kolekcijom, a ove poznate dame pozorno su sve pratile iz prvih redova

Zagreb: 11. samostalna revija modnog brenda Duchess
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/21
19.05.2023.
u 08:23

Duchess kolekcija proljeće ljeto nastala je kao nastavak na mini proljetnu kolekciju koju su predstavili prije mjesec dana. Osim haljina na preklop kolekcija je upotpunjena  komadima poput dugih haljina, šoseva, košulja

Jedanaesta samostalna modna revija modnog brenda Duchess održala se 18. svibnja 2023. od 20 sati, a ponovno su se trudili iznenaditi svoje kupce, klijente i poznate osobe. Ove godine odabrali su jedinstveni objekt palaču grofa Drašković na Gornjem gradu koju je on poklonio Ilircima i od tada pripada Hrvatskoj Akademiji za znanost i umjetnost.

Kolekcija kao i uvijek do sada prilagođena je klijenticama, haljine su nosive ugodnih materijala svile, pamuka, lana i viskoze. Iako su poznati po haljinama na preklop koje su ih obilježile i koje u svakoj kolekciji ponavljaju i koja je temelj njihove basic kolekcije, svake sezone iznova vjeruju da  Vas iznenaditi i večernjim ljetnim lepršavim haljinama koje savršeno izgledaju uz visoke pete, ali popularne natikače bez pete. Ovisno o modnim dodacima i obući većina haljina je nosiva tijekom dana, ali i svečanim prigodama.

VEZANI ČLANCI:

Duchess kolekcija proljeće ljeto nastala je kao nastavak na mini proljetnu kolekciju koju su predstavili prije mjesec dana. Osim haljina na preklop kolekcija je upotpunjena  komadima poput dugih haljina, šoseva, košulja. Kroz cijelu kolekciju se provlače boje poput plave, žute, narančaste u kombinaciji sa bež nijansama. Uvijek je veliki fokus na materijale.

Ističu da materijali odigraju veliku ulogu pri stvaranju kolekcije i inspiriraju ih pri stvaranju.

VIDEO Stipe Mesić otkrio Nevenu Ciganoviću o tome kako je savladao atentatora i tko uređuje njegove obrve

 

- Jako nam je bitno da se naše klijentice osjećaju dobro u našim odjevnim komadima, a da bi to postigli podjednaku pozornost posvećujemo i kroju i kvaliteti samog materijala. Za ovo ljeto smo odabrali svilu kao nositelja kolekcije u kombinaciji sa lanom, pamukom, viskozom - kazali su iz brenda.

Kolekcija je snimljena u Preporodnoj dvorani koja se nalazi u sklopu palače Grofa Draškovića danas poznatijoj kao Narodni Dom, gdje  se održala i sama modna revija.

- Ovu kolekciju smo posebno htjeli naglasiti i na neki način približiti svim stalnim i budućim klijenticama pa samo za glavna lica kampanje odabrali osim modela Martine Tomić i modnu blogericu Dubravku Švegar i personal shoppericu Niku Bijelić koje su ozbiljno shvatile svoj zadatak i besprijekorno ga odradile. Mi smo ovom kampanjom jako zadovoljni i ponosni, i nadamo se da će takav utisak ostaviti i na druge - zaključili su. Kao i uvijek brojni poznati su došli pogledati modne novitete koje su osmislili Snježana Schillinger i Antun Tin Brišar. Josipa Pavičić, Antea Kodžoman, Maja Cvjetković, Alka Vuica, Tihana Harapin Zalepugin, Neven Ciganović, Borna Kotromanić i Tončica Čeljuska bili su među brojnim poznatim uzvanicima koje je oduševila nova kolekcija, a oduševio ih je i nastup glumice Tare Thaller koja je na kraju reviju zatvorila plesnom točkom te je i zapjevala. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije