Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
boravila u Zagrebu

Brena nakon operacije otkrila zašto suprug nije bio uz nju: 'Pobjegao je'

Foto: Instagram
1/3
05.04.2019.
u 08:40

Lepa Brena ovih je dana stigla u Zagreb na zakazanu operaciju, a umjesto supruga, društvo joj je pravila prijateljica Kata Tomović.

Jedna od najvećih jugoslavenskih zvijezdi, Lepa Brena, ovih je dana boravila u Zagrebu. U našu metropolu stigla je na zakazanu operaciju kako bi riješila dugogodišnji problem s vidom.

No, umjesto supruga Bobe Živojinovića, Breni je društvo pravila najbolja prijateljica Kata Tomović, a sada je pjevačica za Blic konačno otkrila i zbog čega suprug nije bio uz nju nakon laserske operacije vida. 

– Boba je pobjegao u inozemstvu, izvlači se na posao da ne bi otišao na zakazanu operaciju, a vjerovano je htio da Kata i ja probijemo led, pa da vidi što ga čeka i kakav je ishod – kroz smijeh je rekla Brena. 

Pjevačica je oduševljena rezultatima operacije i ističe da sada živi mnogo komotnije te da joj se popravila kvaliteta života, a posebno je iznenađena što se nakon operacije gotovo i nije morala oporavljati. 

– Poslije operacije Kata i ja smo svratile kod mog brata i njegove supruge u Novi Sad da prenoćimo kod njih. Navečer smo svi zajedno gledali film. Znači da oporavka poslije ovog zahvata nema jer čim ustaneš nov si čovjek s očima koje sve vide – zaključila je Lepa Brena. 

Pogledajte i koji su bili najkraći zvjezdani brakovi. 

Ključne riječi

Komentara 39

NE
Neufanrn
11:17 05.04.2019.

Moze li jedan dan da otvorim Internet i da nema nekih vijesti od komsija nije puno samo jedan dan

DU
Deleted user
11:58 05.04.2019.

Jao žutila..gore nego vosak iz ušiju

KO
koki
12:37 05.04.2019.

Je..la vam brena mater

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije