Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šuška se...

Sin Lepe Brene se zaljubio? Cijelu večer nije skidao pogled s ove ljepotice

Foto: Instagram
1/3
29.03.2019.
u 16:26

Stefan Živojinović bio je u klubu u kojem je nastupula Milica Pavlović i iako su druge djevojke pokušale ukrasti njegovu pažnju on je cijelo vrijeme gledao samo na pozornicu na kojoj je Milica pjevala.

Sin Lepe Brene, zgodni Stefan Živojinović navodno je osvojio simpatije pjevačice Milice Pavlović.

Mediji u Srbiji prenose kako je između njih zaiskrilo, a te simpatije nisu mogli sakriti nedavno kada je Milica nastupila u jednom klubu gdje se Stefan pojavio kao gost.

Prisutni kažu kako je Milica primijetila Stefan čim je ušao u klub i tijekom njenog nastupa cijelo vrijeme su se gledali i osmjehivali jedno drugome. 

- Iako su tu večer njegovu pažnju pokušale ukrasti brojne djevojke i htjele su biti u njegovom društvu, on je svoju pažnju fokusirao na pozornicu i  na ostale djevojke nije obraćao pažnju - prenosi Express tabloid izjave onih koji su se u klubu zatekli.

Milica je zajedno sa Stefanom i otpjevala nekoliko pjesama. Kada su ga pitali kako se baš tu večer zatekao u klubu, spremno je odgovorio:

- Došao sam čuti jednu od najboljih pjevačica koja najbolje i radi taj posao. Nisam imao priliku ranije je čuti - rekao je Stefan. 

Milica, koja inače nakon nastupa odmah odlazi iz kluba, ovaj put nije to učinila i došla je za Stefanov stol kako bi se družili i to je i potaklo glasine o njihovoj romansi. 

Komentara 30

Avatar VinkoL
VinkoL
16:42 29.03.2019.

Ma mnogo ti hvala druže uredniće Srboljube. Pa šta bi bre Hrvati bez svakodnevnih vesti iz zapadne turske? Sad morem mirne duše na gemišt, a kad se vratim očekujem vest i o Milevi iz Vlasotinaca.

Avatar KAPELSKI
KAPELSKI
16:58 29.03.2019.

fuj

NA
NasaSenkica
17:07 29.03.2019.

E moj VL jel vas sramota bar malkice?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije