Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brazilski maneken u Hrvatskoj:

Zagreb je idealan grad za odgoj djece

pedrosoltz
Foto: Instagram
1/10
05.04.2016.
u 14:00

Uči hrvatski jezik i svirati gitaru, ispijanje kave na suncu prelazi mu u naviku, a planira se u glumi okušati i u SAD-u

U poražavajućem trenutku kada nam ljudi, naš najbolji izvozni proizvod, gledaju čim prije pobjeći iz Lijepe Naše, pravo je osvježenje čuti i drukčiju priču – kad netko baš Zagreb odabere za svoj dom i mjesto u kojem će odgajati dijete.

Omiljena šetnja Jarunom

Pronašli smo jednog takvog, a riječ je o brazilskom manekenu Pedru Soltzu kojeg je domaća publika upoznala u seriji “Kud puklo da puklo”, a maše nam i s jumboplakata kao zaštitno lice domaćeg brenda Galileo za koji je, pod redateljskom palicom Šime Eškinje, upravo snimio modnu kampanju.

– Odluku da se preselimo u Zagreb donio sam sa suprugom Iris, koja je Hrvatica. Najviše je to zbog prirode našeg posla, jer i ona se bavi modelingom zbog čega oboje često putujemo pa nam je teško uskladiti obiteljske obveze i posao. Mislimo da je bolje biti izvan sve te žiže, a kako naša kći Lara kojoj su četiri godine ima svoju rutinu, odlučili smo se ovdje usidriti, tu je baka, ide u vrtić. Izvrsno je ovdje odgajati dijete – kaže nam Pedro koji je ulice Sao Paula zamijenio onim zagrebačkima.

– Ovdje je sigurno. Sao Paulo je golem grad, jako skup, promet je tako gust da vam često trebaju sati da se dovezete s jedne na drugu lokaciju – kaže nam maneken koji se može pohvaliti da je radio s nekim od najvećih modnih imena poput Armanija, Dolce&Gabbane, Versacea...

U Zagrebu se voli prošetati parkom sa svojim curama, otići na Sljeme, Jarun ili Bundek kad je lijep dan, prošetati se centrom grada.

– Počinjem se navikavati na pijenje kave na hrvatski način – kaže nam kroz smijeh, a mi ga pitamo kako se snašao na glumačkom setu.

 

Beautifull day with the girls ☀️😁🙏🏻

Fotografiju objavljuje Pedro Soltz (@pedrosoltz)

– Od početka moje karijere gluma je išla uz modeling, pohađao sam satove glume, odradio mnoge TV reklame koje su bile važan dio moje karijere. Imao sam dosta ponuda za glumu, no mnoge sam morao odbiti da bih se bavio modelingom. Eto, sad se otvorila ova prilika – kaže Pedro.

Savjet iskusnih kolega

Serija mu je odmah legla, od kolega sa seta upijao je svaki koristan savjet jer se glumom želi nastaviti baviti, a plan mu je i okušati se jednog dana u SAD-u.

Trenutačno se pak bavi usavršavanjem hrvatskog jezika– Volim učiti. Kad imam slobodnog vremena, volim istraživati. Oduvijek sam htio svirati gitaru i sada je učim svirati. Učenje me odmara i želim uvijek učiti nešto novo, isprobati nova iskustva – zaključuje. 

>>Brazilski ljepotan opet mami uzdahe Hrvatica, ali i pažnju muškaraca. Evo zbog čega

>>Ma to je muškarac... Ovaj ljepotan zaludio je Hrvatsku

Komentara 3

TA
tajcy
17:01 05.04.2016.

svugdje se dica mogu odgajati...samo da su roditelji stabilni

Avatar Ironman0105
Ironman0105
19:05 05.04.2016.

brend, modeling...Ima li u Vecernjem novinar koji poznaje Hrvatski jezik?

GR
GrobariItalija
15:59 05.04.2016.

ako nisu srpske nacionalnosti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije