Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brazilac

Ma to je muškarac... Ovaj ljepotan zaludio je Hrvatsku

Pedro Soltz
Foto: PR FOTO
1/7
14.01.2015.
u 13:48

Brazilac Pedro Soltz u samo nekoliko dana zaludio je Hrvatsku. Nova billboard kampanja hrvatskog branda Galileo privlači pažnju, a brazilski model utjelovljuje samopouzdanog, uspješnog Galileo muškarca.

Brazilski top model Pedro Soltz novo je zaštitno lice hrvatskog modnog branda Galileo.

Nove kampanje, koju je snimio naš fotograf s pariškom adresom Šime Eškinja, ne bi se posramili ni svjetski brandovi, a Galileu daje novu svježinu i snagu. Kolekcija je progresivna i moderna te predstavlja suvremenog muškarca.

Markantni Pedro Soltz zamijenio je Vedrana Ćorluku u novoj kampanji branda Galileo. Osluškujući potrebe i želje suvremenog muškarca Galileo stalno radi na dizajnu i kvaliteti svojih proizvoda. Kolekcija predstavlja bazične komade poput odijela, košulje i sakoa. Imati dobro muško odijelo glavni je prioritet svakog muškarca i upravo u novoj kolekciji, koju predstavlja Pedro, Galileo pruža najbolji izbor.

Foto: PR FOTO

Iako se Galileo može okarakterizirati kao brand poslovne mode, on u svom portfelju nudi mušku modu za svaku prigodu. Upravo današnji muškarci zbog svog ubrzanog tempa i načina života streme odjeći koja ide u korak sa svjetskim modnim trendovima, a koja je u najboljem omjeru cijene i kvalitete. Istina da muška moda nije bogata kao ženska, ali upravo stoga muškarci zahtijevaju najbolje komade odjeće u svom ormaru.

Pedro Soltz bio je zaštitno lice kampanja za Gillette, L'OREAL, Head & Shoulders, Lavazza, Barilla... Osim toga surađivao je s dizajnerima kao što su Armani, Dolce&Gabbana, Versace, Lacoste, Zegna; te imao čast raditi s vrhunskim fotografima, kao npr.: Annie Leibovitz i Mert Alas & Marcus Piggott. Kampanja za Galileo njegov je ulaz na hrvatsko tržište.

Foto: PR FOTO

"Prepoznao sam se u odjeći brenda Galileo. Dizajn i kvaliteta su u tijeku sa svjetskim trendovima i drago mi je da mogu predstavljati ovakav hrvatski brend. Za sebe sam već pronašao nekoliko komada koji će biti moj svakodnevni izbor", izjavio je Pedro Soltz i dodao: "Hrvatska je moj drugi dom. Ovdje je moja supruga Iris Cekuš i naša kći, s kojima uživam u vašoj prekrasnoj zemlji."

Foto: PR FOTO

>>Splićanke i Splićani modno su osviješteni. Pogledajte kako izlaze na ulicu

Sviđa li vam se Pedro Soltz?

Komentara 7

DU
Deleted user
15:33 14.01.2015.

pa izgleda puno ljepse od josipovica:-)

SO
sohnahoakasaa
16:29 15.01.2015.

Dobro da su potegnuli do Brazila. Stvarno u Hrvatsoj nema zgodnih frajera. Kakva budaleština...Hahaha, problem je kaj u Hrvatskoj ima preveć frajera ... a s Brazilcima je uvijek dobitna kombinacija, Može i on i ona...kak im/ti kad paše !

Avatar viki_nuland
viki_nuland
19:01 14.01.2015.

Ne treba nama Brazilac, mi smo dovoljno ludi sami po sebi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije