Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razljutio mnoge

Brat bivšeg nogometaša na udaru kritika, objavio video kako bira djevojke za spoj

Foto: Profimedia
1/4
08.08.2020.
u 12:20

Wayne nakon toga prvo pere ruke antibakterijskim sredstvom, pa prilazi djevojkama i onda one koje ne želi izvesti na spoj gura u bazen.

Wayne Lineker, brat bivšeg engleskog nogometaša Garyja Linekera našao se na udaru kritika nakon što je objavio video na kojem je pokazao kako bira djevojke za spoj. 

"Vrijeme je za odabrati lutku iz snova koju izvodim na spoj" kazao je na početku videa. 
Wayne nakon toga prvo pere ruke antibakterijskim sredstvom, pa prilazi djevojkama i onda one koje ne želi izvesti na spoj gura u bazen. 

 

Jedina koja je ostala stajati bila je bivša natjecateljica showa 'Love Island' Katie Simon.

Video je pokrenuo lavinu negativnih reakcija, ponajviše na Twitteru, a jedna od najvećih kritičara bila je profesionalna boksačica Stacey Copeland. 
Napisala je kako joj je drago da i inače govori o ravnopravnosti spolova, te da misli da svi mogu bolje od ovoga. 

Foto: Twitter

Nakon videa javila se i Katie, pobjednica 'izbora'.
"Svi se trebate opustiti. Wayne je moj poslovni partner i samo snimamo spačke. Sve smo neovisne i lijepe žene. Polovica cura je zauzeta. Wayne se zafrkava", kazala je. 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
12:37 08.08.2020.

Sta kazu babe i jelena?

DM
Dr.M
14:27 08.08.2020.

Ako nekoga treba u ovom slučaju prozivati i optužiti onda su to ove nemoralne guske koje su u spremne da ih netko vodi na lancu kao psa samo da nekako zarade novac a da ne rade. A neznam možda jee stvarno lakše podnijeti da se netko iživljavanja na vama nego 8 sati na poštenom poslu, ali gdje je tu moral . Nikada nisam bio niti u jednoj udruzi ili stranci, ali kada netko osnuje udrugu koja će se boriti protiv ženskog nemorala odmah ću istu podržati

MM
Marljivi mrav
13:43 08.08.2020.

Zato što može. 😃

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije