Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Linda Begonja:

Brak mi nije prioritet jer ljubav kad je čista ne može se mjeriti nikakvim komadom papirom

29.11.2013., Zagreb - U satirickom kazalistu Kerempuh u reziji Kresimira Dolencica odrzana je premijera predstave Buba u uhu. Linda Begonja i Oliver Frljic Photo:
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
1/4
02.11.2014.
u 12:00

Glumica iz RTL-ovih 'Vatri ivanjskih' zbog čestih ozljeda nogu morala se odreći svog omiljenog sporta - klizanja

Otkako snima sapunicu RTL Televizije "Vatre ivanjske" u kojoj glumi dobrodušnu odvjetnicu Dinku Vidan i suprugu Alena Liverića, glumici Lindi Begonji dani traju beskrajno.

Ustaje u četiri, pet sati ujutro, cijeli dan snima, a onda u 18 sati kad većina glumaca sa snimanja ide svojim kućama Linda vrlo često još mora odraditi predstavu u matičnom kazalištu Kerempuh.

Umjetnica kući odlazi tek poslije 22 sata i idući dan, jedino ako nije vikend, počinje sve iznova.

Odmor provela s dečkom u Rijeci

– To je rudarski posao, ali nakon nekog vremena navikneš se fizički i mentalno na taj tempo i hvala Bogu nije mi tako baš svaki dan. Ako vidim da ne mogu više držati oči otvorene odem k'o beba ranije spavati, samo što je problem što nemamo uvijek u isto vrijeme snimanje serije. Kada se svaki dan dižem u četiri ili pet onda organizam jednostavno popusti i moram ići spavati već u devet nevečer. No i kad odem ranije spavati ne mogu zaspati pa se vrtim u krevetu do ponoći, jedan i spavam svega tri, četiri sata. Vikendima ne snimamo pa se stignem odmoriti, negdje i otputujem – priča 42-godišnja umjetnica. Nedavno se vratila s dvotjednog odmora na kojem su kolektivno bile zvijezde "Vatri ivanjskih".

– Prvi tjedan bila sam kod dečka u Rijeci, a drugi sam se vratila u Zagreb zbog predstava – otkriva Linda koja je oko dvije godine u vezi s 38-godišnjim redateljem i intendantom HNK Ivana pl. Zajca u Rijeci, Oliverom Frljićem. Brak joj, priznaje, nikad nije bio prioritet.

– Vidjet ćemo što se tiče braka. Ljubav kad je čista ne treba papir jer ljubav nije nešto što se može mjeriti kroz nekakav komad papira i ako je ljudima na prvom mjestu brak, a tek onda ljubav to im neće donijeti ništa dobro – smatra Begonja.

Foto: Pixsel

U satiričkom kazalištu Kerempuh u Zagrebu često igra s kolegom Tarikom Filipovićem, a trenutno skupa nastupaju u predstavam "Živio Harms! Čuda postoje" i "Buba u uhu". S Tarikom i njegovom suprugom Lejlom veže je i dugogodišnje prijateljstvo pa Linda nije propustila ni otvorenje Lejlina butika ovaj tjedan u Zagrebu iako se taj dan digla u četiri, snimala čitav dan, na dvadeset minuta došla u Lejlin butik kako bi podržala prijateljičinu novu poslovnu karijeru i onda trčala na predstavu.

– Lejlu znam još od vremena kad su ona i Tarik počeli vezu dok se Lejla bavila modelingom. Kad bi Tarik dolazio s njom u kazalište uvijek sam joj se divila kako je lijepa – sjeća se plaovokosa glumica kojoj je jedna od najdražih domaćih dizajnerica Aleksandra Dojčinović.

Očarana Tarikovom suprugom

– Volim vintage i romantičan stil odijevanja, a naročito u hladnije mjeseci preferiram na sebi imati boje. Što se tiče zimskih sportova, karizmatična glumica otkriva da jako voli klizanje, ali klizaljke ne smije ni obući na noge jer je u posljednje četiri godine već nekoliko puta imala ozljede noge.

– Slomila sam nogu i iščašila koljeno tako da se moram izuzetno dobro čuvati. Voljela bih jako da se mogu klizati, ali s ozlijeđenim koljenom ne smijem. Volim snijeg i bilo bi lijepo otići ove zime negdje na zimovanje gdje će biti snijega. Ipak, more mi je draže od snijega valjda zato što sam iz Dalmacije. Zato mi je tako teško palo što ove godine ljeta nisam ni imala jer sam stalno snimala "Vatre ivanjske" – ispričala je za Ekran šarmantna rođena Zadranka.

>>Linda Begonja: Divna mi je ideja ostati djevicom do kraja života

>>Lejla Filipović otvorila butik. Pogledajte tko je sve došao

Komentara 15

DU
Deleted user
13:21 02.11.2014.

Onaj tko misli da je brak samo komad papira bolje da se nikad ne ženi.

Avatar Arkandjel
Arkandjel
14:30 02.11.2014.

A lijepoga momka si je nasla, nema sta. S njim ti je i komad papira previse.

Avatar Rin-Tin-Tin
Rin-Tin-Tin
16:16 02.11.2014.

Vidjet ces ubrzo da ni 'slobodna ljubav' nije nista bolje od bracnog komada papira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije