Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubomora

Odnos im je krenuo na bolje, a onda je Angelina izgubila živce

angelina jolie
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/3
12.04.2018.
u 12:03

Glumica je navodno ljubomorna na Bradovu novu djevojku Neri Oxman i ne želi da ih se uspoređuje.

Prošli tjedan Angelina Jolie i Brad Pitt postigli su dogovor oko skrbništva nad njihovo šestero djece i izgledalo je kako je njihov odnos nakon razvoda krenuo boljim putem.

Međutim to je bilo kratkog vijeka jer je Angelina opet izgubila živce, a ovaj put je razlog Bradov ljubavni život. Naime, glumac je
opet zaljubljen i to u arhitekticu Neri Oxman s kojom se intenzivno druži u posljednje vrijeme. 

- Angelina je bijesna i ljubomorna jer je Neri politički i društveno angažirana i sigurna je kako će se u javnosti uspoređivati ona i Neri i to je  jako živcira - otkriva izvor za The Hollywood gossip. Dodaje kako se Angelina uzruja na svaki detalj o Pittovom ljubavnom životu i nije se nadala kako će Bradova nova djevojka biti toliko slična njoj u pitanju društvene angažiranosti i humanitarnog rada.

- Uvjerena je kako Neri nije Bradov tip i ne vjeruje kako će ova ljubav potrajati - priča izvor. 

angelina jolie
1/8

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije