Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Angelina Jolie

'Brad me našao u suzama pod tušem, skroz sam se slomila'

angelina jolie
pixsell
13.01.2012.
u 12:10

Iako je na račun svog prvog redateljskog filma dobila samo pohvale, Angelina Jolie priznala je da nije bila uvjerena u redateljske sposobnosti dok je radila na filmu ‘U zemlji krvi i meda’.

Iako je na račun svog prvog redateljskog filma dobila samo pohvale, Angelina Jolie (36) obožavateljima je priznala da nije bila uvjerena u redateljske sposobnosti dok je radila na filmu "U zemlji krvi i meda". Jednom prilikom njezin partner Brad Pitt (48) našao ju je kako plače pod tušem.

– Osjećala sam veliku odgovornost, osjećala sam se malom. Pitala sam se tko sam ja da to preuzimam na sebe – otkrila je Angie u videochatu te dodala da se tada jednostavno potpuno slomila.

– Nisam planirala biti redateljica i zbunjena sam kad trebam reći da sam redateljica – rekla je Jolie i dodala da je samo htjela svima otvoriti oči kad je u pitanju rat u Bosni.  
– Bilo mi je zadovoljstvo raditi na ovom projektu, ali pitam se bi li to bilo takvo iskustvo da sam radila s nekom drugom ekipom i da tema filma nije bila tako posebna – otkrila je glumica koju se priče ljudi koji su preživjeli rat jako dirnule.

Angelinin film nominiran je za Zlatni globus, a u Europi će se moći pogledati od veljače ove godine. Film govori o ljubavi između Bošnjakinje Ajle i Srbina Danijela. Spletom ratnih okolnosti, Ajla se nađe u logoru u kojem je čuvar upravo Danijel. Ajlu igra Zana Marjanović, a Danijela Goran Kostić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije