Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogledajte gdje su sad

'Bračne vode' slave 30 godina, neki glumci su ostvarili uspješnu karijeru, a neki imaju dosje, tri braka iza sebe...

Bračne vode
Foto: RTL, YouTube screenshot
1/6
06.04.2017.
u 20:10

Ed O'Neill je nakon "Bračnih voda" posuđivao glas u animiranim filmovima, KAtey Sagal glumi u "Sinovima anarhije", Christina Applegate pobijedila je rak dojke, a David Faustino imao je problema sa zakonom

- Ne mogu vjerovati da je prošlo trideset godina otkako je emitiran prvi nastavak "Bračnih voda". Bila je to jedna od prvih serija na FOX-u! - napisala je jučer na svom Twitteru glumica Christina Applegate koja se i proslavila ulogom Kelly Bundy u ovoj seriji. 

Ova serija o disfunkcionalnoj obitelji koja živi u predgrađu Chicaga postala je pravi hit i emitirala se deset godina iako joj tv kritičari nisu predviđali blistavu budućnost. No, priča o Bundyjima - glavi kuće  Alu Bundyju, koji žali za danima svoje prošlosti i za svoj neuspjeh krivi suprugu Peggy Bundy, te njihovoj djeci Kelly i Budu postala je publici omiljena serija. Povodom 30 rođendana odlučili smo provjeriti što su glumci radili nakon serije koja ih je proslavila. 

Ed O'Neill glumio je Ala Bundyja i uspoređujući fotografije od prije 30 godina i fotke na kojima je snimljen nedavno možemo zaključiti kako se Ed nije puno promijenio. Nakon snimanja serije dosta je posuđivao glas u animiranim filmovima, a veliki povratak na male ekrane doživio je zahvaljujući seriji "Moderna obitelj".

Lijenu crvenokosu Peggy Bundy, koja dane provodi ispred TV-a odlično je utjelovila Katey Sagal. Poslije "Bračnih voda" imala je nekoliko epizodnih uloga u kriminalističkim serijama, dala je svoj glas Leeli u Futurami, glumila je u seriji "8 jednostavnih pravila". Zahvaljujući seriji "Sinovi anarhije" gdje glumi Gemmu Teller Morrow vratila se na televizijske ekrane. U privatnom životu Katey je vodila poprilično buran ljubavni život i tri puta se udavala.

Daleki rođaci,Najslađe stvorenje, Stjuardese lete u nebo samo su neki od filmskih naslova u kojima je zapažene uloge ostvarila Christina Applegate i tako je zapravo postala najuspješnija članica ove glumačke postave. Od 2001. do 2005. godine bila je u braku s Johnathonom Schaechom. Tri godine poslije razvoda saznala je da ima rak dojke kojeg je uspjela pobijediti. Sada je u braku s Marynom LeNobleom s kojim ima petogodišnju Sadie Grace. 

David Faustino, kojeg pamtimo kao Buda, dosad je ostvario 150 uloga, ali nijedna nije bila tako upečatljiva poput lika Buda. David se dva puta ženio, prvi brak je potrajao tri godine, a u drugom braku s  Lindsay Bronson još uvijek je u sretnom braku i imaju kći  Ava Marie Grace. Faustino se osim u glumi okušao i u glazbenim vodama kao reper, a ima i policijski dosje. Naime, uhićen je u alkoholiziranom stanju i policija je kod njega pronašla marihuanu.

>>Peggy iz kultne serije 'Bračne vode' u memoarima otkrila svoje mračne tajne

>>Kako se sjajno Sofia Vergara prerušila u Peggy iz "Bračnih voda"​

Komentara 6

MA
mađar
03:33 07.04.2017.

najjača serija!!!!

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
22:17 06.04.2017.

Joj Kelly!😘😘😘

BO
bojnik
20:45 08.04.2017.

idiotska serija za praznoglave amerikance.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije