Naslovnica Showbiz Zvijezde

Božo Vrećo angažirao detektiva i otkrio kako mu dečko vodi dvostruki život

Poznati BiH pjevač sevdalinki trebao se s Beograđaninom preseliti u zajednički stan, no otkrio je kako njegov ljubavnik cijelo vrijeme vodi dvostruki život
01. kolovoza 2017. u 12:20 18 komentara 13134 prikaza
Božo Vrećo
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/7

Poznati BiH izvođač sevdalinki Božo Vrećo na najgori je način doznao kako ga njegov ljubavnik vara cijelo vrijeme. Iako je uskoro trebao preseliti u novi stan sa stanovitim Beograđaninom od toga neće biti ništa, jer, kako je Božo napisao na svom Facebook profilu njegov dragi cijelo vrijeme vodi dvostruki život. A to je doznao tako što je angažirao privatnog detektiva.

božo vrećo senzacija iz foče Božo Vrećo: U isto sam vrijeme i muškarac i žena, to sam ja, to je moja sloboda

- Dragi moji, ne spavam, desilo mi se ono čega sam se najviše bojao i uvijek gnušao, prije nego sam otišao k njemu da živimo skupa, po povratku iz Madrida smetalo mi je par stvari i nisu mi se uklapale, stvarale su mi nemir, bili smo razdvojeni i htio sam znati detaljnije ko je zapravo čovjek s' kojim trebam početi živjeti, moj prijatelj je imao drugara koji ima detektivsku firmu i pratio je dotičnog izvjesno vrijeme,saznali smo da je imao dupli život i da, varao me i lagao, pišem ovo sada bez ikakvih emocija, pomalo kameno jer sam sinoć izgubio vjeru u ljubav, sinoć sam isplakao sve što sam trebao, što je najgore takvim osobama teško je prozreti preljubu ili sam ja bio previše slijep od ljubavi dok nisam progledao, pa eto nek vam ova moja ispovjest bude ogledalo da sve provjerite uvijek,htio sam da znate pravu istinu kao i dosad i da mi date snage da se ne osjećam sam i usamljen, ovo je moja jedina izjava povodom toga, ostajem u svom domu sa majčicom i sestrom koje su sa mnom i svu snagu sam sada usmjerio na moje koncerte koji dolaze, treba mi vaša ljubav, to mi je uvijek lijek i srcu i duši i moje pjesme, sreća u nesreći je da se ovo otkrilo na početku, neko živi sa ovim cijeli život i ne zna s' kim živi ili se pravi da ne zna, ja ne mogu tako, po cijenu svega, a nemojte ni vi, i da znate da sam dobro i da sam jak, ja sam svašta preživio u životu a ovo je još samo jedna teška životna lekcija o ljudima, Bog mi je pomogao opet da progledam i razumno ne udjem u nešto što me moglo još više povrijediti i koštati mog zdravlja koje moram čuvati iznad svega, i da, Ja ni nemam više riječi, kada ljubav zbog njih vene, zar ima neko preči tebi draga sad od mene - napisao je Božo u objavi na Facebooku.

Božo Vrećo | Autor : Facebook/ Naš potok Foto: Facebook/ Naš potok

 

Zanimljivo, nakon što su mediji prenijeli ovu vijest, Vrećo je s društvenih mreža obrisao ovu objavu, kao i sve druge objave u kojima je spominjao bivšeg ljubavnika.

Božo Vrećo MEDIJSKI SKANDAL Mediji u Bosni i Hercegovini vjenčali Božu Vreću za oženjenog čovjeka!?

 

Božo Vrećo Intervju Princ sevdaha: Dovoljno sam muškarac i žena. Sretan sam i nemam potrebu mijenjati se Božo Vrećo KONCERT Ovacije u Lisinskom za Božu Vreću: Umjetnik koji zvuči kao da nije s ovog planeta
VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
 • Pajkoslava2:

  povraća mi se...

 • ante_pustinjak:

  e, baš je pravi, jadni vrećo! povrh svega krajnje nepismen. i u svojoj perverziji se još poziva na boga! nek mu barem milostivi bog prosvijetli um da nađe neku dobro žensku dušu i da se okani muškaraca! kao što pjeva ... prikaži još! jedna njemačka rock-grupa: alle maenner sind schweine!

 • Avatar gledatelj_zikine_dinastije
  gledatelj_zikine_dinastije:

  nemam zeludac ni za pomisliti kako neko moze da se pozvali sa njim...a kamoli nesto vise...uh