Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEDIJSKI SKANDAL

Mediji u Bosni i Hercegovini vjenčali Božu Vreću za oženjenog čovjeka!?

Božo Vrećo
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
15.05.2017.
u 12:21

Božo je na Facebooku objavio kako se uskoro seli iz Sarajeva jer je sretno zaljubljen. Neki mediji napisali su kako je njegov izabranik pjevač Marko Louis, što je Vrećo odmah demantirao

Medijski skandal danas potresa susjednu Bosnu i Hercegovinu. Božo Vrećo (33), popularni pjevač sevdalinki, već je ranije objavio da se zaljubio u pažljivog muškarca zbog kojeg se namjerava preseliti iz Sarajeva.

Prije nekoliko dana sretni Vrećo na Facebooku je napisao i kako je u planu vjenčanje, no da se još ne zna datum.

Iako Božo nije rekao o kome je riječ, mediji u susjednoj državi već su ga "vjenčali" za njegova kolegu Marka Louisa, sina legendarnog pjevača Louisa. Marko je, međutim, sretno oženjen, a s Vrećom surađuje posljednjih godina. Zajedno su i snimili duet "Pašana".

– Ne bih da ne moram, al' SRAM VAS BILO Radio Kameleon, portal Klix, plasirati i dopustiti takve neistine i necenzurirane gnusnoće umobolnih paćenika. Vodite svoj život, a moj pustite na miru, i da – ne povezujte me s mojim prijateljima i suradnicima koji su pritom oženjeni, da l' ste vi normalni?! – napisao je Vrećo na Facebooku.

 

Nakon njegova demantija, uslijedila je i javna isprika na portalu Radio Kameleona.

 

Komentara 7

OK
okvarbudovič
13:07 15.05.2017.

ucero im bajro

RA
razmak68
13:14 15.05.2017.

Pa zar nije ta sad pijevala na euro?

AN
anticenzura
13:25 15.05.2017.

Sve neka strasila u Bosni, iz extrema u extremu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije