Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Tri, dva jedan - ho, ho, ho!'

Gledatelji bijesni na Božidara zbog ponašanja, ne staju s komentarima: 'Ti o kuhinji pojma nemaš, čaj bi ti zagorio'

Foto: RTL
1/11
21.12.2021.
u 10:53

U showu sudjeluje i kuhar Božidar Miodragović, koji je geldateljima poznat još iz showa 'Večera za 5', a ovaj put je njegova ekipa, Nesalomljivi, završila na zadnjem mjestu. Božidar se, nezadovoljan plasmanom, obrušio na žiri, a gledatelji su pohitali komentirati epizodu na društvenim mrežama. Naime, nekima od njih nije se svidjelo njegovo ponašanje.

Počeo je show 'Tri, dva jedan - ho, ho, ho!' u kojem će pet timova spravljati najfinije blagdanske delicije. U showu sudjeluje i kuhar Božidar Miodragović, koji je geldateljima poznat još iz showa 'Večera za 5', a ovaj put je njegova ekipa, Nesalomljivi, završila na zadnjem mjestu. Božidar se, nezadovoljan plasmanom, obrušio na žiri, a gledatelji su pohitali komentirati epizodu na društvenim mrežama. Naime, nekima od njih nije se svidjelo njegovo ponašanje. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

"Strašan je...Ja bih ga smjesta izbacila", "Ha-ha to sam čekala da ih opere još će toga biti ha-ha", "Ma ti nisi trebao ni dolaziti sramotiš sebe i cjeli Bjelovar sa svojim ludim ispadima", "Ajme šta se on prijavio...bit će smijeha", "Samo nam još on fali"
"Losos u šampanjcu Hrvatski božićni specijalitet",  "I za to mu trebalo 75 min", "Da mi je znati tko mu je dao te medalje, možda su to medalje za najlošijeg kuhara", "Stari ti o kuhinji pojma nemaš, čaj bi ti zagorio", "Užas od ponašanja i vrijeđanja", "Treba ga što prije izbaciti zbog ponašanja" pisali su gledatljelji na društvenim mrežama.

Foto: Facebook Leo Nicolier

Podsjetimo, Nesalomljivi su meni pripremali pod palicom šefa Božidara, koji je za glavno jelo spravljao lososa u šampanjcu s povrćem i krumpirom. Pažaninu je bilo ukusno i fino, no rekao je i kako vi volio da se povrće zasebno sprema, da bude hrskavo, a ne u doticaju s lososom jer se tako uništi. „Dobro začinjeno, riba dobra, bačvice kuhane kako treba…“, rekao je Špiček, Željki je također bilo ukusno, no imala je malu zamjerku jer se Božidar odlučio za losos koji je jako masna riba, a imao je puno vrhnja u povrću pa je bilo previše masnoće. „Mora ići vrhnje! To je takav recept i otkrit ću vam tajnu da sam s tim jelom osvojio tri zlatne medalje“, rekao je Božidar. Željki je bilo žao zbog te burne reakcije i bila je uvjerena kako Božidar nije dobro čuo što je rekla, a Lukrecia se složila s njom jer smatra da je zdraviji način bez vrhnja. Ivan je za svoj kolač rekao da je po ukusu dobar, no da nije dobro pečen, a i Lukrecia nije bila zadovoljna što njezin iranski kolač nije dobro ispao. Žiriju je bilo žao što im nije uspjelo i naposljetku su tim Nesalomljivi ocijenili s tri šestice dok se Božidar i dalje ljutio zbog vrhnja. 

Na kraju su završili na zadnjem mjestu, pa je Božidar nastavio prigovarati, što se nije svidjelo ostalim natjecateljima, no njega to nije zaustavilo pa je želio još nešto reći Špičeku. „Ja idem doma, mene je sramota. Da se sramotim i budem zadnji? Znaš onu staru poslovicu 'veni, vidi, vici'? Ja sam došao ovdje 'dođi, vidi, pobijedi', a ne da budem zadnji!“ rekao je Božidar, a Špiček smatra do to ne smije tako doživljavati i vikati te zaključio: „On nije loš čovjek, samo ima takav nastup.“

VIDEO Božidar koji je napravio bijesnu scenu u 'Večeri za pet' sudjeluje u novoj emisiji 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!'

Komentara 2

OZ
ozbiljan22
11:41 21.12.2021.

Božu treba izbaciti iz šoa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije