Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijateljski savjet

Boy George: Adele, prestani pušiti, upropastit ćeš glas

adele
Foto: pixsell
1/3
28.11.2011.
u 17:20

Prije šest mjeseci George je prestao pušiti i kaže da mu je to najbolja odluka koju je donio.

– Prestani pušiti cigarete ako želiš imati pjevačku karijeru – poručio je Boy George pjevačici Adele koje je zbog operacije glasnica morala otkazati sve koncertne nastupe do kraja godine. Odlazak na operacijski stol nije baš previše opametio Adele jer se nakon boravka u bolnici vratila starom poroku opravdavajući se kako jednostavno ne može prestati.

Njen postupak je razljutio Boy Georgea koji je za Daily Mirror izjavio da pušenje nije pametna odluka za jednu pjevačicu. – Prije pola godine donio sam najbolju odluku u životu – prestao sam pušiti. Godinama sam sebe uvjeravao da mi je glas specifičan baš zbog pušenja, ali to je čisto zavaravanje. Nije bilo nimalo lako prestati s pušenjem, ali se zbilja isplatilo – rekao je George.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije